نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر قناعتی: مدیران و سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران جزو بهترینهای نظام سلامت هستند
دکتر حسین قناعتی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مدیران و سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران جزو بهترینهای نظام سلامت هستند. در این جلسه در خصوص الحاق بیمارستان دادگستری به دانشگاه، دستورالعمل شورای نیکوکاری و نتایج رضایت سنجی مراجعه کنندگان بیمارستانها و امتیازات ارزیابی اعتباربخشی بیمارستانها تبادل نظر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست ۲۵ تیر ۱۴۰۲، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پژشکی تهران، با اشاره به آیه ۱۹ سوره نور «إنّ الّذین یحبّون أنْ تشیع الْفاحشة فی الّذین آمنوا لهمْ عذابٌ ألیمٌ فی الدّنْیا والْآخرة واللّه یعْلم وأنْتمْ لا تعْلمون» در پاسخ به کسانی که با شایعه پراکنی پیشرفتهای دانشگاه را نادیده میگیرند گفت: خداوند میفرماید اگر ایراد برادر مومن خود را گسترش دهید به عذاب الیم در دنیا و آخرت دچار خواهید شد.
حال خدای ناکرده اگر ما به همدیگر تهمت بزنیم بار سنگینی بر گردنم آن خواهد شد.
بنابراین امیدوارم به جای اینکه به راحتی یکدیگر را مخدوش کنیم همه به اجرای بهتر امور دانشگاه کمک کنیم.
دکتر قناعتی با تاکید براینکه فعالیت در دانشگاهی که از بهترینهای کشور است را قدر بدانیم افزود: افرادی که در کادر مدیریت دانشگاه حضور دارند بجز حقیر عمدتا جزو بهترینهای نظام سلامت هستند بسیاری از سازمانها غبطه سرمایههای انسانی دانشگاه را میخورند که باید این موهبت را قدر بدانیم.
رئیس دانشگاه با اعلام ارزیابی مثبت رئیس جمهور از فعالیت های دانشگاه گفت: در دیدار حضوری اخیر ایشان راه اندازی دانشگاه سبطین را آبروی کشور دانستند و از این اقدام تشکر کردند.
دکتر قناعتی با خیرمقدم به دکتر ابراهیمی معاون غذا و دارو در جمع هیئت رئیسه دانشگاه گفت: باتوجه به بازنشستگی خودخواسته دکتر خویی، دکتر بیگلر را به عنوان سرپرست مدیریت مرکز رشد واحدهای فناوری فرآوردههای دارویی منصوب و براساس نظرسنجیهای انجام شده از دکتر سید اسماعیل سادات ابراهیمی به عنوان استاد متعهد و متخصص دعوت کردیم که مسئولیت معاونت غذا و دارو را بپذیرند.
رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به الحاق بیمارستان دادگستری به دانشگاه گفت: سازوکار این الحاق باید بهگونهای پیش بینی شود که به روند خدمت دهی به بیماران کمک کند.
دکتر قناعتی دستورالعمل شورای نیکوکاری دانشگاه را در گسترش این امر موثر دانست و تاکید کرد: هریک از معاونتها، اساتید و دانشجویان با گرایشهای مختلف از این مناطق بازدید و در این زمینه تلاش کنند چرا که خدمت به نیازمندان میتواند در افزایش وفاق و همدلی موثر باشد.
افزایش رضایتمندی کلی بیماران از خدمات بیمارستان های دانشگاه
در ادامه دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه، نتایج رضایت سنجی مراجعه کنندگان به بیمارستان های دانشگاه را در نیم سال اول و دوم سال 1401 اعلام کرد و گفت: با استفاده از سامانه رضایت سنجی، طی 48 ساعت تا یک هفته پس از ترخیص، به ترخیص شدگان پیامک ارسال و میزان رضایتمندی آنان در شاخص های مختلف بررسی می شود.
دکتر ناطقی با مقایسه میزان رضایتمندی در شاخص های مورد سنجش نیم سال اول و دوم سال 1401 گفت: در نیم سال اول 4 هزار و 762 پرسشنامه و در نیم سال دوم 8 هزار و 367 پرسشنامه تکمیل شده و در شاخص های نحوه برخورد پزشک معالج، نحوه برخورد پرستاران و کارکنان خدماتی، نظافت و بهداشت، امکانات رفاهی، کیفیت غذا و رضایتمندی کلی از خدمات بیمارستان و... به نسبت نیم سال افزایش رضایتمندی داشتیم.
معاون درمان دانشگاه، در بخش دیگری از سخنان خود به نتایج اولیه ارزیابی اعتبار بخشی کشوری بیمارستان های دانشگاه اشاره کرد و گفت: دور پنجم اعتباربخشی در محورهای حمایت از گیرنده خدمت، ایمنی بیمار، رهبری و مدیریت و مراقبت و درمان انجام شده و هریک از بیمارستان های دانشگاه امتیازاتی را کسب کرده اند و سه بیمارستانی که بالاترین امتیاز را به دست اورده اند در مردادماه برای راستی آزمایی مورد ارزیابی مجدد قرار می گیرند.
تشریح دستورالعمل شورای نیکوکاری دانشگاه
سپس دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه، دستورالعمل شورای نیکوکاری را تشریح کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران مسئولیت ارایه خدمات بهداشتی درمانی پایه و PHC را به بیش از سه میلیون و 160 هزار جمعیت ساکن در جنوبی ترین و محروم ترین مناطق جغرافیایی استان تهران برعهده دارد.
دکتر اولیایی منش با اشاره به شمار خانوارهای مشمول طرح نیکوکاری افزود: بالغ بر 10 درصد از کل جمعیت تحت پوشش دانشگاه روستانشین، بالغ بر 20 درصد آن جمعیت اتباع و بالغ بر 14 درصد از کل جمعیت را ساکنان مناطق حاشیه نشین تشکیل می دهند و براساس برآوردهای انجام شده، در گام نخست حدود 10 هزار خانوار مشمول اقدام نیکوکاری دانشگاه می شوند.
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به شناسایی نیازهای خانوارهای کم برخوردار تحت پوشش دانشگاه و تعریف بسته های خدمتی متناسب با آن گفت: برخی از این خانوارها دارای مشکلات مزمن و پیچیده سلامتی مانند سوء تغذیه، بیماری های صعب العلاج پرهزینه مانند سرطان و.. هستند و در بین این خانوارها گروه های آسیب پذیر کودکان، سالمندان، مادران باردار، زنان سرپرست خانوار و افراد معلول و ناتوان دیده می شود که متناسب با نیاز هریک از خانوارها بسته های خدمات بهداشتی و درمانی، غذایی و مکمل دارویی و... تعریف شده است.
نظر دهید