صعود پرقدرت تیم فوتسال بیمارستان شریعتی به دور یک‌چهارم نهایی

تیم فوتسال بیمارستان شریعتی در رقابت‌های دور حذفی رقیب خود را با قدرت شکست داد.

صعود پرقدرت تیم فوتسال بیمارستان شریعتی به دور یک‌چهارم نهایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، تیم فوتسال بیمارستان شریعتی در رقابت‌های دور حذفی که شب گذشته هفتم اردیبهشت ۱۴۰۱ در سالن شهید چمران دانشگاه برگزار شد رقیب خود  مدیریت نظارت را ۳ بر صفر، شکست داد و به دور یک‌چهارم نهایی راه یافت.

تیم فوتسال بیمارستان شریعتی برای راه‌یابی به نیمه نهایی سه شنبه 20 اردیبهشت مقابل تیم امیراعلم به میدان  می‌رود.

در این دور از مسابقات تیم‌های شریعتی، امیر اعلم، رازی و حراست  برای صعود به نیمه نهایی به رقابت می‌پردازند.

مسابقات سرا سری فوتسال کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تحت عنوان «جام رمضان یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی» در طول ماه مبارک رمضان با حضور ۲۱  تیم شرکت‌کننده از واحدهای زیر مجموعه دانشگاه، طبق برنامه اعلام‌شده در محل سالن چندمنظوره مجموعه ورزشی شهید چمران هر شب رأس ساعت ۲۰:00 (بعد از افطار) برگزار می‌شود.

فرانک  معصومی فرد

فرانک معصومی فرد