نشست دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع انتقال تجربه دوران دانشجویی

انجمن علمی دانشجویی طب سنتی ایرانی و طب مکمل دانشگاه علوم پزشکی تهران، نشستی در همکاری با کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده طب ایرانی با هدف انتقال تجربیات دوران دانشجویی برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی دانشجویی، این نشست توسط انجمن علمی دانشجویی طب سنتی ایرانی و طب مکمل در همکاری با کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده طب ایرانی، دوشنبه 17 اردیبهشت‌ 1403 در ساختمان احمدیه دانشکده طب ایرانی برگزار شد.
در این جلسه دانشجویان دکتری تخصصی رشته‌های طب ایرانی، داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی دانشکده طب ایرانی، پیرامون تجربیات خود در دوران دانشجویی صحبت کردند. چالش‌های دوران آموزشی و دغدغه‌های پژوهشی، مسائل مرتبط با نوشتن مقاله و پایان‌نامه، عوامل کسب موفقیت در دوران تحصیل، چگونگی انجام پروژه‌ها و فعالیت‌های دانشجویی، راه‌های تقویت رزومه و آشنایی با منابع آزمون‌های ورودی و جامع از مباحث مطرح‌ شده در این جلسه بود که دانشجویان حاضر در این نشست پیرامون آن گفتگو و تبادل‌نظر کردند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی