پیام تسلیت رئیس دانشکده پزشکی به مناسبت درگذشت استاد کاظم آملی

دکتر شهریار نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پیامی درگذشت دکتر کاظم آملی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، دکترشهریارنفیسی در پیامی درگذشت دکتر کاظم آملی استاد پیشکسوت گروه داخلی و فوق تخصص بیماریهای ریه بیمارستان امام خمینی (ره) را تسلیت گفت، متن پیام به این شرح است.

بازگشت همه به سوی اوست
خبرتاسف انگیز درگذشت استاد فقید و عالیقدر مرحوم آقای دکتر کاظم آملی موجب تأثر و تألم وافر گردید.‌
یک عمر تلاش عالمانه و متعهّدانه در عرصه پزشکی و تحقیق در خصوص بیماریهای ریه همراه با کوشش‌های خالصانه و بی بدیل ایشان در تربیت دانشجویان، یادگارهای ماندگار این استاد فرهیخته در حافظه علمی و دانشگاهی کشور است که همیشه زنده خواهد ماند.
مصیبت فقدان این استاد وارسته را به جامعه پزشکی و علمی بویژه خانواده ایشان تسلیت گفته و از خداوند بزرگ براي آن فقيد سعيد غفران و رحمت واسعه الهي و براي بازماندگان معزا صبر و اجر مسالت دارم.
دکتر شهریار نفیسی
رئیس دانشکده پزشکی تهران

توضیح این که دکتر کاظم آملی سال ۱۳۰۴ در شهر نجف متولد شد پدر بزرگوار ایشان آیت‌الله شیخ محمدتقی آملی از روحانیون بزرگ تهران بودند. وی در سال ۱۳۲۴ در کنکور سراسری نفر اول شده و وارد دانشکده پزشکی شد از سال ۱۳۳۱ در شهر مشهد و از سال ۱۳۳۵ در دانشگاه تهران، به‌عنوان استاد در رشته داخلی (بیماریهای ریه) به کار تحقیق و تدریس پرداخت.

از جمله افتخارات دکتر آملی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • پزشک نمونه کشور در سال ۱۳۸۰
  • عضویت در جامعه توراسیک انگلستان BTS از سال ۱۳۵۴