چهارمین جلسه کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع پیگیری تبیین برنامه‌های فرهنگی راهبردی دفتر ایثارگران با نگاه به سیاست‌های کلان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی ایثارگران روز یکشنبه ۱۶ مهر برگزار شد. این جلسه با حضور اعضای کمیته فرهنگی ایثارگران، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوالفتح غفاری معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری، دکتر پروین مجدی‌نسب رئیس اداره فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو، دکتر محمدحسن جوان‌بخت رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، علی یوسفی‌نژاد کارشناس فرهنگی معاونت توسعه، دکتر منصور کشاورز عضو هیئت‌علمی دانشکده پزشکی و دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران و مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شد.
دکتر مقیمی ضمن اشاره به مصوبات جلسه گذشته کمیته فرهنگی ایثارگران همچنین تشریح برنامه اجرایی چهارساله با توجه ‌به شرایط روز جامعه و اهمیت جهاد تبیین و ارتقاء ارزش‌های فرهنگی به ویژه ایثارگری از حاضرین جلسه خواست ضمن ارائه ‌نظرات پیشنهادی خود در تدوین برنامه راهبردی دفتر ایثارگران در امور فرهنگی هم‌فکری نمایند.
حاضرین جلسه نظرات پیشنهادی خود را با تأکید بر امیدآفرینی، حفظ و ارتقاء ارزش‌های فرهنگی ایثارگری جامعه علی‌الخصوص جوانان  مطرح کردند.
پیشنهادها و نقطه نظرات مطرح شده در جمع‌بندی کلی به شرح ذیل مصوب شد:
تعیین سرفصل های برنامه های راهبردی- فرهنگی دفتر ایثارگران برای دوسال آینده
اولویت بندی راهبردها
ارایه نظرات و پیشنهادات در جهت عملیاتی کردن آنها
برنامه‌های
 احیا هویت ایران اسلامی
برپایی دوره‌های کوتاه‌مدت آشنایی با فضا و مفاخر دفاع مقدس
تهیه و تدوین زندگی‌نامه ایثارگران و استفاده از الگوهای عملی ایثارگران در ارائه سبک زندگی
انسجام، یکپارچگی وحدت و هم‌دلی فعالیت‌های فرهنگی کلیه متولیان فرهنگی دانشگاه با مدیریت واحد و برنامه هماهنگ و متمرکز
توسعه ورزش در دانشگاه به‌عنوان یکی از فعالیت‌های ریشه‌ای پیشگیری از رذایل اخلاقی و تقویت فضائل اخلاقی
    -    تعامل، مشارکت و استفاده از تجارب و امکانات سایر سازمان‌های متولی امور فرهنگی در خارج از دانشگاه
    -    ترویج جنبه‌های متنوع انفاق(وقت، مال، خدمت و ...) و فعالیت‌های انسان‌دوستانه