• تاریخ انتشار : 1402/08/26 - 19:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 251
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ژورنال کلاب دکتر نیلوفر هادوی به بررسی انواع پوشش استنت‌های عروق کرونری با قابلیت رهایش دارو اختصاص یافت

ژورنال کلاب دکتر نیلوفر هادوی از گروه زیست مواد دارویی به بررسی انواع پوشش استنت‌های عروق کرونری با قابلیت رهایش دارو اختصاص یافت.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی با موضوع " پوشش استنت‌های دارویی" توسط دکتر نیلوفر هادوی  سه‌شنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲ در دانشکده داروسازی برگزار شد. 
 
چکیده ژورنال کلاب دکتر هادوی به شرح زیر است: 
 
بیماری عروق کرونری شایع‌ترین علت ایجاد مرگ‌ومیر در دنیا است و شامل باریک شدن و انسداد شریان‌هایی است که مسئولیت خون‌رسانی به عضله قلب را دارند. روش‌های درمانی بیماری عروق کرونری شامل اصلاح سبک زندگی، درمان دارویی، آنژیوپلاستی و استنت‌گذاری و در نهایت جراحی تهاجمی است.
استنت یک لوله مشبک تو خالی است که بیشتر از جنس فلز بوده و به باز ماندن عروق و حفظ جریان خون کمک می‌کند. استنت‌های دارویی باهدف اصلی جلوگیری از رشد پلاک آترواسکلروزیس به داخل استنت طراحی و به بازار عرضه شده‌اند. معمولاً سطح ابلومینال این استنت‌ها حاوی انواع پوشش‌های دارویی است. طبق آمار در سال ۲۰۱۹ بیش از ۷۰ درصد استنت‌های کرونری استفاده شده از نوع دارویی بوده است و از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۷ در حدود ۲.۳ میلیارد دلار از اقتصاد آمریکا را به خود اختصاص می‌دهند. 
 
در این سمینار، اطلاعات کلی جهت شناخت پوشش‌های دارویی استنت‌ها گردآوری شده است. بخش‌های مختلف سمینار پوشش استنت‌های دارویی شامل: تاریخچه استنت، اشاره به ساختار استنت‌های فلزی ساده، نسل‌های گوناگون استنت‌های رهاکننده دارو، انواع پوشش‌های دارویی نظیر پوشش مستقیم دارو بر روی استنت، پوشش‌های آلی و غیرآلی و در نهایت پوشش‌های هیبرید، مقایسه انواع روش‌های پوشش‌دهی، ذکر نمونه‌های تجاری و بررسی مقالات پژوهشی در زمینه‌ این پروژه است.
 
توضیح این که سمینار فوق تنها بخشی از پروژه اصلی محسوب می‌شود و در آن به کمک تیم متشکل از متخصصان مختلف در حوزه‌های مرتبط با پزشکی، نانوتکنولوژی، شیمی، داروسازی و هوش مصنوعی و باهدف بهینه‌کردن پوشش استنت‌ها توسط الگوریتم هوش مصنوعی که با جمع‌آوری داده توسط تیم نوشته خواهد و انجام تست‌های in vivo و in vitro و مقایسه نتایج با نمونه‌های تجاری قابل‌اجرا است. 

 

  • گروه خبری : دانشکده داروسازی
  • کد خبر : 251477
محبوبه بهلولی
تهیه کننده:

محبوبه بهلولی

تصاویر

تنظیمات قالب