• تاریخ انتشار : 1401/05/11 - 09:58
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارکنان دانشگاه می توانند مشکلات و چالش های خود را با مدیر توسعه و سرمایه انسانی دانشگاه به صورت مستقیم و حضوری مطرح و پیگیری کنند

مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی معاونت توسعه دانشگاه برنامه ملاقات عمومی و حضوری با کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه را در راستای بررسی مشکلات و چالش های کارکنان برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، این ملاقات به صورت عمومی و حضوری چهارشنبه ها از ساعت 10 تا 12 و با تعیین هماهنگی های قبلی با حضور دکتر سیدمسعود میرمعینی، مدیر، علیرضا عرب یارمحمدی و سمیه قربانخانی معاونان مدیریت توسعه و سرمایه انسانی دانشگاه برگزار می شود.
این نشست ها به رفع مسائل و مشکلات مراجعه کنندگان پرداخته و مواردی نیز به کمیته یا اداره مربوطه ارجاع داده می شود.
برای درخواست این ملاقات می توانید به سایت معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع به نشانی https://vcmdrp.tums.ac.ir و یا اینجا کلیک کنید، بعد از تکمیل فرم مربوطه برای تعیین تاریخ ملاقات حضوری از طریق شماره 81633578 با شما تماس گرفته خواهد شد.

• گروه خبری : معاونت توسعه مديريت و برنامه ريزي منابع
سیده کاملیا داودزاده