تصویب 11 پیشنهاد مشترک و 20 پیشنهاد اختصاصی در هیئتامنای دانشگاه
هیئت امنا از شفافیت و کارآمدی حوزه اداری مالی و پیشرفتهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه قدردانی کرد
در نشست هیئتامنای دانشگاه که با حضور شهردار تهران، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس سازمان نظام پزشکی، معاون اقتصادی سازمان برنامهوبودجه و دیگر اعضای تشکیل شد، از تلاشهای کادر سلامت در همهگیری کووید 19 و همچنین مجموعه اقدامات دانشگاه در حوزههای آموزشی، پژوهشی، درمانی و دانشجویی و توسعه قدردانی شد.
گالری عکس
در این نشست که شنبه 29 آذر 99 در تالار دارالفنون تشکیل شد، دکتر گلمکانی نماینده وزیر بهداشت و دبیر هیئتامنا، مجامع و شوراها از تلاشهای دانشگاه در روزهای سخت و نفسگیر همهگیری کووید 19 تشکر کرد و گفت: امیدوارم خدا توفیق دهد از این چالش بهسلامت عبور کنیم.
حمایت سازمان برنامهوبودجه در تأمین اعتبارات موردنیاز وزارت بهداشت
سپس دکتر سید حمید پورمحمدی معاون اقتصادی و هماهنگی برنامهوبودجه سازمان برنامهوبودجه، بابیان اینکه از سوی سازمان برنامهوبودجه، از جدوجهد دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقابله با بیماری کووید 19 کمال تشکر را دارم گفت: در سال 1400 یکی از بیشترین رشدهای بودجه در بین سازمانها، متعلق به وزارت بهداشت است بهطوریکه بودجه این وزارتخانه از 33 هزار میلیارد تومان به 88 هزار میلیارد تومان افزایشیافته است.
وی حمایت سازمان برنامهوبودجه از راهاندازی 10 هزار تخت بیمارستانی جدید و همچنین بهکارگیری 50 هزار نیروی جدید را از دیگر نمونههای حمایت سازمان برنامهوبودجه از وزارت بهداشت بیان کرد و گفت: تلاش میکنیم از طریق تأمین بودجه موردنیاز وزارت بهداشت از تلاشهای این مجموعه در خط مقدم مقابله با این بلای بزرگ حمایت کنیم.
حمایت شهرداری تهران از برنامههای توسعهای دانشگاه
در ادامه دکتر پرویز حناچی شهردار تهران، به همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران در مدیریت موج پیشین کرونا خسته نباشید گفت و با اشاره به توسعه فضاهای بیمارستانی دانشگاه، بر حمایت شهرداری از برنامههای دانشگاه تأکید کرد و گفت: دانشگاه باید برنامهای جامع برای تمامی جوانب اقدامات توسعهای خود داشته باشد.
ارزیابی مطلوب وضعیت مالی دانشگاه
سپس، گزارش حسابرس مستقل دانشگاه ارائه و درمجموع وضعیت مالی دانشگاه در تمامی جنبههای بااهمیت به نحو مطلوب ارزیابی شد.
بررسی عملکرد دانشگاه در حوزههای مختلف
در ادامه دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، گزارشی از اقدامات حوزههای مختلف دانشگاه را ارائه کرد و گفت: در حوزه بهداشت و درمان، پس از اعلام دو مورد ابتلا به کووید19، در 30 بهمن 1398، بعدازظهر جمعه 2 اسفند، نشست اضطراری در دانشگاه تشکیل شد و مجموعه دانشگاه از 10 ماه پیش چهره همچون دفاع مقدس به خود گرفت و هر 14 بیمارستان، بخصوص 6 بیمارستان جنرال دانشگاه با تمامی ظرفیت در خدمت مردم قرار گرفتند.
نقش پررنگ حوزه بهداشت و درمان در مقابله با همهگیری کووید 19
دکتر کریمی با اشاره به نقش پررنگ حوزه بهداشت، در کنار کادر درمان گفت: مناطق جنوب تهران، شهرری و اسلامشهر تحت پوشش دانشگاه است و مراکز و پایگاههای بهداشتی دانشگاه در این مناطق به کمک آمدند تا بتوانیم خدمت مناسب به مردم ارائه دهیم.
اهتزاز پرچم آموزش و پژوهش در دانشگاه
دکتر کریمی، باوجود همه مسائل کووید 19، پرچم آموزش و پژوهش را در دانشگاه برافراشته دانست و گفت: در تازهترین ارزیابی که از سوی وزارت بهداشت انجام شد، حوزه آموزش دانشگاه در اکثر شاخصها رتبه نخست را کسب کرد و فقط دریکی دو شاخص اول نبود.
رویکرد پژوهشی مسئله محور دانشگاه
رئیس دانشگاه بابیان اینکه سیاست دانشگاه، نگاه اعضای هیئتعلمی و رویکرد مراکز تحقیقاتی بر انجام پژوهشهای مسئله محور است افزود: در گزارش مراکز تحقیقاتی به هیئترئیسه دانشگاه رویکرد پاسخ به نیازهای جامعه بهخوبی دیده میشود.
پذیرش 283 دانشجوی خارجی
دکتر کریمی باوجود محدودیتهای بینالمللی، از پذیرش 283 دانشجوی خارجی در سال تحصیلی پیش رو خبر داد و گفت: دانشگاه، باوجود تمامی مشکلات، حدود هزار دانشجوی بینالمللی دارد و در عرصه بینالمللی نهتنها فعالیت دانشگاه کم نشده بلکه افزایش هم داشته است. در این حوزه با جذب منابع بیرونی و مدیریت هزینهها، ساختمان جدیدی در بلوار کشاورز خریداریشده و در روند اداره خوابگاهها نیز اصلاحاتی صورت گرفته است.
توسعه پروژههای دانشجویی دانشگاه
رئیس دانشگاه، با اشاره به اقدامات حوزه دانشجویی دانشگاه گفت: 2 خوابگاه دختران و پسران با ظرفیت 600 دانشجو به بهرهبرداری رسیده است. آشپزخانه صنعتی برای طبخ غذای دانشجویان، 2 سالن مطالعه دختران و پسران آماده بهرهبرداری است. دو خوابگاه دیگر نیز در مرحله بتنریزی است که امیدواریم در 6 ماه آینده آماده بهرهبرداری شود.
تعامل معاونت غذا و دارو و داروخانه 13 آبان در تأمین تجهیزات و داروی موردنیاز مراکز
دکتر کریمی در توضیح فعالیتهای حوزه غذا و داروی دانشگاه در تأمین دارو و تجهیزات موردنیاز مراکز بهداشتی و درمانی گفت: در این شرایط سخت تجهیزات پزشکی و داروها با حمایت داروخانه 13 آبان تأمین شد و خریدها و ذخیرهسازیهای موردنیاز انجام گرفت. در این مدت هماهنگی بین معاونت غذا و دارو و رییس داروخانه 13 آبان در مدیریت و پیش برد امور بسیار مؤثر بود.
افزایش ظرفیت مجتمع بیمارستانی امام خمینی با 2 هزار و 500 تخت
رئیس دانشگاه با اشاره به مجموعه برنامههای توسعهای دانشگاه گفت: پروژه مهدی کلینیک از گذشته شروعشده بود که در این دوره فرآیند ساختوساز و تجهیز آن با حمایت سازمان برنامهوبودجه و معاونت درمان وزارت بهداشت سرعت گرفت و امیدواریم این پروژه بهزودی به بهرهبرداری برسد. ساخت انستیتو کانسر نیز با 540 تخت از 4 ماه گذشته با کمک خیرین آغازشده است. این پروژه مدتها متوقفشده بود و امیدواریم امسال طبقات آن کامل و سال بعد مراحل نازککاری و تجهیز آن انجام شود. با این دو پروژه درمجموع به محوطه مجتمع بیمارستانی امام خمینی 2500 تخت اضافه میشود.
پیشرفت 75 درصدی پروژه شریعتی 2
دکتر کریمی در تکمیل این بخش از سخنان خود، بابیان اینکه بیمارستان شریعتی 2 نیز با وام توسعه اسلامی در حال ساخت است و 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد افزود: این پروژه با حمایتهای دکتر پورمحمدی در سازمان برنامهوبودجه در حال پیشرفت است و ما درحال پیگیری هستیم که قطعه زمین 10 هکتاری دیگری را نیز در این منطقه به دست آوریم.
تکمیل پروژه مرکز طبی کودکان 2 تا پایان امسال
رئیس دانشگاه با قدردانی از حمایتهای دکتر حناچی شهردار تهران از پروژههای عمرانی دانشگاه و همچنین تلاشهای دکتر بیگلر معاون توسعه و چترروز مدیر مالی دانشگاه در توسعه پروژههای عمرانی و ارتباط مؤثر با شهرداری گفت: مراحل ساخت مرکز طبی کودکان 2 در منطقه 18 نیز امسال به پایان میرسد و 300 تخت اطفال به مجموعه تختهای بیمارستان دانشگاه اضافه میشود. در این محدوده چند بیمارستان، پارک علم و فناوری و مراکز دیگر نیز پیشبینیشده و با حمایت دکتر حناچی یک ایستگاه مترو در خط 3 برای دسترسی به این بیمارستان افزودهشده است.
تعامل با خیرین و نقش آن در پیشبرد پروژههای دانشگاه
دکتر کریمی اقدامات فرهنگی دانشگاه در ارتباط با خیرین را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در تعامل با خیرین است که بسیاری از برنامههای دانشگاه، اجرایی میشود.
اولویت اصلی؛ جلب رضایتمندی کارکنان و اعضای هیئتعلمی
رئیس دانشگاه، بابیان اینکه اولویت اصلی دانشگاه جلب رضایتمندی سرمایههای انسانی است و تمامی اقداماتی که در بالا به آن اشاره شد در اولویتهای بعدی قرار دارد افزود: ما سعی کردیم رضایتمندی کارکنان، پزشکان و اعضای هیئتعلمی تماموقت را که در این شرایط آسیب دیدند جلب و با پرداختهای منظم و بهموقع،آرامش نسبی را در دانشگاه برقرار کنیم. البته حمایت از کارکنان وظیفه اصلی ماست و امیدواریم با توجه به شرایط کشور این روند ادامه پیدا کند.
تعامل مؤثر دانشگاههای تهران و علوم پزشکی تهران
دکتر کریمی در توضیح اقداماتی که در سایه تعامل دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران صورت گرفته افزود: قطعه زمین سه هزار متری در خوابگاه امیرآباد در اختیار دانشگاه تهران بود که با رایزنیهای صورت گرفته پس از سالها پس گرفته شد و در آن، زمین ورزشی برای دانشجویان ساخته شده. همچنین فضای موزه تاریخ علوم پزشکی نیز توسعه پیداکرده و سالن اجتماعاتی در آن پیشبینیشده و در حال انجام است.
در شرایط سخت هم میتوان کارکرد
رئیس دانشگاه، در جمعبندی سخنان خود افزود: اینکه در این شرایط باوجود تمامی فشاری که بر دوش کارکنان سنگینی میکرد دانشگاه توانسته خوابگاه، سالن مطالعه و زمین ورزشی دانشجویی بسازد. دارو و تجهیزات بیمارستانها را تأمین، دانشجویان بینالملل را جذب، ساختوسازهای بیمارستانی را تکمیل و در امور خیرین پیشگام باشد و پرچم آموزش و پژوهش را برافرازد، نشان میدهد که در شرایط سخت هم میتوان کارکرد و این اقدامات با درج در گزارش هیئتامنا در طول تاریخ ماندگار میشود.
دانشگاه 170 ساله نیاز به حمایت بیشتری دارد
رئیس دانشگاه در پایان سخنان خود بابیان اینکه دانشگاهی با 170 سال قدمت نیاز به حمایتهای بیشتری دارد افزود: من خاک این دانشگاه را توتیای چشم خود میکنم و از اینکه از 18 سالگی به این دانشگاه آمدم و همهچیز خود را از این دانشگاه به دست آوردم افتخار میکنم.
در ادامه 20 پیشنهاد اختصاصی دانشگاه مطرح شد و اعضای هیئتامنا درخصوص هریک از این موارد نظرات خود را اعلام کردند.
نظر دهید