• تاریخ انتشار : 97/09/26 - 15:11

برگزاری دومین روز از جشنواره ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت تربیت بدنی در دومین روز از برگزاری جشنواره ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه، مسابقات دارت، طناب زنی و فریزبی را با حضور پرشور دانشجویان برگزار کرد.

83034.mp3 برگزاری دومین روز از جشنواره ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، در دومین روز از جشنواره ورزشی در بخش پسران که روز یکشنبه 25 آذر 97 از ساعت 16 تا 21 در مجموعه ورزشی شهید فتحی برگزار شد، دانشجویان در رشته های دارت، طناب زنی و فریزبی با هم به رقابت پرداختند.
جشنواره ورزشی دانشجویان در رشته دارت با حضور 40 نفر از دانشجویان برگزار و حسن حسین پور قهرمانلو از دانشکده بهداشت، حسین کتولی نژاد از دانشکده پرستاری و مامایی و امید بزرگی از دانشکده داروسازی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.
همچنین، در مسابقات فریزبی که در دو بخش پرتاب دقت و مسافت با حضور 60 نفر از دانشجویان برگزار شد، در ماده پرتاب مسافت حمد شاملو و پویا خبری از دانشکده پیراپزشکی به ترتیب مقام های اول و دوم و محسن صادقی دانشجوی رشته پزشکی مقام سوم این ماده را بدست آوردند و نیز در ماده پرتاب دقت قادر ولیلو از دانشکده پیراپزشکی، میلاد ویسی از دانشکده پرستاری و محسن یزدانی از دانشکده توانبخشی به ترتیب مقام های اول تا سوم این ماده را کسب کردند.
در مسابقات پایانی دومین روز از جشنواره ورزشی دانشجویان در رشته طناب زنی، آرش راعی دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی مقام اول، علی لشگری دانشجوی رشته دندانپزشکی مقام دوم و پویا فیضی نژاد دانشجوی رشته پرستاری مقام سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,مديريت تربيت بدني