• تاریخ انتشار : 97/10/26 - 11:22

با برنامه ریزی بعمل آمده در مديريت تربیت‌بدنی، کوه پیمایی یک روزه تفریحی- ورزشی ویژه دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان کاروان نشاط و سلامت برگزار می شود.

84148.mp3 به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی؛ کوه پیمایی دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

به گزارش روابط عمومي معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن کوهنوردی مدیریت تربیت بدنی در آستانه فرا رسیدن دهه مبارک فجر و با هدف افزایش نشاط و تحرک در بین دانشجویان، کوه پیمایی یک روزه با عنوان کاروان نشاط و سلامت در منطقه لواسان (شکرآب) را بصورت اختصاصی ویژه دانشجویان پسر دانشگاه برگزار می کند.
زمان برگزاری کوه پیمایی دانشجویان پسر روز جمعه 5 بهمن 97 و زمان حرکت ساعت 7:30 صبح از مقابل درب اصلی مجتمع کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران (درب خوابگاه پسران) خواهد بود.
اداره گسترش ورزش های همگانی، مهلت ثبت نام برای شرکت در برنامه ذکر شده را تا پایان ساعت اداری روز سه شنبه 2 بهمن ماه تعیین و علاقمندان می‌توانند برای ثبت‌نام به رابطین ورزشی خوابگاه ها مراجعه و يا با شماره تلفن های 86013269 و 86013273 داخلی 211 تماس برقرار کنند.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,مديريت تربيت بدني,گروه خبری RSS