برگزاری همایش صبحگاهی به مناسبت هفته پویش ملی مبارزه با سرطان در شهرستان اسلامشهر

مرکز جامع خدمات سلامت گلدسته  در راستای برنامه‌های هفته پویش ملی مبارزه با سرطان برنامه آموزشی در سالن ورزشی شهدای گلدسته برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، معصومه زوبین، کارشناس مبارزه با بیماری‌های مرکز خدمات جامع سلامت گلدسته در خصوص این برنامه آموزشی که شنبه ۵ بهمن ۹۸ برگزار شد گفت: این برنامه آموزشی با موضوع پیشگیری از سرطان‌های شایع بانوان برگزار و به‌صورت مبسوط در خصوص عوامل مستعد کننده سرطان‌های رحم و پستان، راه های تشخیص و پیشگیری مطالبی عنوان شد.
زوبین توصیه کرد معاینات اولیه و تشخیص زودرس سرطان پستان به‌صورت رایگان انجام  و پاپ اسمیر در تمام واحدهای محیطی این شبکه برای تشخیص زودرس سرطان دهانه رحم انجام می‌شود، می‌توانند مراجعه کنند.

خبر: زینب ایمانی

زینب  ایمانی