• تاریخ انتشار : 1400/08/26 - 19:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 499
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

آیین آشنایی دانشجویان نو ورود دانشکده بهداشت برگزار شد

رئیس دانشکده بهداشت در مراسم آشنایی دانشجویان نو ورود این دانشکده گفت: دانشکده بهداشت از همان ابتدا یک دانشکده نسل چهارم متولد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، چهارشنبه 26 آبان 1400، نشست آشنایی دانشجویان نو ورود دانشکده بهداشت با حضور دکتر کاظم ندافی رئیس دانشکده، معاونان، مدیران گروه های آموزشی و تعداد محدودی از دانشجویان نو ورود به صورت حضوری و با شرکت جمع بیشتری از دانشجویان و اعضای هیات علمی به صورت مجازی برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر ندافی با خوش آمد به دانشجویان جدید گفت: خوشحالیم که شما دانشکده بهداشت را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده اید و این یک فرصت بی بدیلی است که باید از آن به نحو احسن استفاده کنید و ما هم امیدواریم که شرایط را برای بهره مندی هرچه بیشتر دانشجویان عزیز فراهم کنیم.
رئیس دانشکده در ادامه افزود: امروزه با توجه به تقسیم بندی دانشگاه به نسل های یک، دو، سه و چهار می توان گفت: دانشگاه های نسل یک؛ در زمینه آموزش فعالیت داشتند، دانشگاه های نسل دو؛ در زمینه آموزش و پژوهش، دانشگاه های نسل سه؛ علاوه بر دو زمینه قبلی کارآفرینی را هم به رسالت خود اضافه کرده اند و دانشگاه های نسل چهار؛ در زمینه های آموزش، پژوهش، کارآفرینی و مسئولیت اجتماعی برای خود نقش قایل هستند با این طبقه بندی دانشکده بهداشت از همان ابتدا یک دانشکده نسل چهارم متولد شد. وقتی به اساسنامه دانشکده نگاه می کنیم می بینیم که نوشته شده است آموزش از پژوهش جدا نیست و فارغ التحصیلان بایستی به ارتقاء سلامت همگانی کمک کنند و مسئولیت پذیری و انجام کار مشترک گروهی را مورد توجه قرار داده است. 
در ادامه وی گفت: در نسل های مختلف دانشجویان و اساتید  این دانشکده و در زمان های مختلف به امر مهم مسئولیت اجتماعی توجه شده است. در ادوار مختلف دانشکده دارای چهارده ایستگاه تحقیقاتی بهداشتی بوده که اساتید و دانشجویان در حوزه های متفاوت آموزشی و پژوهشی در مورد مسایل بهداشتی با توجه به اولویت های کشور کارها و خدمات متفاوتی را ارائه داده اند. 
دکتر ندافی اظهار داشت: یکی از مختصات دانشکده بهداشت برخورداری از روحیه پژوهش در کنار آموزش بوده که از بدو تاسیس وجود داشته است و امیدوارم که بر همین محور بتوانیم گام برداریم. 
ما به عنوان دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی هستیم که امیدوارم به قسمت تحقیقات بهداشتی بیشتر از گذشته بپردازیم و به کمک اساتید و دانشجویان و کارکنان بتوانیم در زمینه مسئولیت اجتماعی گام های بیشتری برداریم.
وی گفت: انتظار هست که در دانشگاه و دانشکده به بحث مسئولیت اجتماعی نگاه ویژه تری شود چرا که مبحث مسئولیت اجتماعی سطوح مختلفی دارد؛ طرح و یافتن مشکلات بهداشتی جامعه و پاسخ دهی و ارائه راه حل در این موارد پایین ترین مرتبه مسئولیت اجتماعی است. ما باید به سطح بعدی که ارائه راه حل و دنبال کردن آن ها تا حصول به نتیجه هست را مد نظر قرار دهیم تا بتوانیم به شاخص های مورد انتظار برسیم. البته ما اساتیدی در دانشکده داریم که در این زمینه نیز فعال هستند. خوشبختانه حضور معاون بهداشتی در دانشگاه می تواند برای پیشبرد این هدف و رسالت به دانشکده یاری رساند. 
دکتر ندافی افزود: دانشکده بهداشت بر اساس سامانه علم سنجی وزارت بهداشت در بین 376 دانشکده دانشگاه های علوم پزشکی کشور رتبه دوم و از بین 3000 گروه آموزشی در کشور، گروه آمار و اپیدمیولوژی رتبه یک و گروه بهداشت محیط رتبه دوم را دارند. همچنین بر اساس شاخص های سامانه علم سنجی وزارت بهداشت؛ 15 نفر از اساتید دانشکده بهداشت در زمره یک درصد دانشمندان برتر پراستناد قرار دارند و این افتخار بزرگی برای دانشکده بهداشت است. 
در انتها رئیس دانشکده افزود: امیدوارم با همکاری اساتید، دانشجویان و همکاران دانشکده بهداشت بتوانیم اهداف آموزشی، پژوهشی را با شایستگی بیشتر دنبال کنیم و در مسیر موفقیت های بیشتر گام برداریم. 
در ادامه دکتر حسین ملک افضلی استاد پیشکسوت دانشکده بهداشت در خصوص پیشینه و جایگاه دانشکده بهداشت توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: دانشکده بهداشت با نام اصلی دانشکده سلامت عمومی پایه گذاری شده و هدف آن ارتقای سلامت عمومی است و کنار ما دانشکده پزشکی هم حضور دارد ولی نگاه دانشکده پزشکی در زمینه سلامت به فرد است و هنگام بیماری است در حالیکه دانشکده بهداشت نگاهش به جمع و جامعه است و اقدامات آن قبل از بیماری آغاز می شود و این امتیازی است که دانشکده بهداشت دارد؛ نگاه اجتماعی و عمومی و رویکرد پیشگیری بسیار مهم است. خوشبختانه در 55 سال گذشته نقش دانشکده بهداشت و شبکه های بهداشتی در کنترل بیماری ها به خصوص بیماری های واگیر بسیار پررنگ بوده است. 
وی گفت: این طرح خانه های بهداشت در کشور برخاسته از پژوهش هایی است که در دانشکده بهداشت انجام می شده است و دانشکده بهداشت اصالت خود را از نظر پاسخگویی اجتماعی به خوبی ایفا کرده است و اغلب فارغ التحصیلان این دانشکده در حوزه های سیاستگذاری و برنامه ریزی مدیریت بهداشت کشور و منطقه امرو نقش مهمی داشته و دارند. دانشکده بهداشت در 55 سال گذشته دانشکده پیشرو بوده است در پاسخ دهی به جامعه و در اساسنامه آن هم بر سه راهبرد تاکید شده است و افرادی که آن را تدوین کرده با هوشمندی این کار را انجام داده بودند؛ راهبرد اول این است که آموزش، پژوهش و عمل باید همراه هم باشد و در گذشته و حال توجه به فیلد بسیار مهم بوده و هست و افراد بزرگی از دانشکده در این زمینه نام و نقش شان پررنگ است. راهبرد دوم این است که دانشجو باید تحلیلگر و خلاق باشد و راهبرد سوم این است که باید کار تیمی انجام شود.  
دکتر ملک افضلی افزود: دانشجویان باید بدانند و فراموش نکنند که این دانشکده با چه زحماتی به این جا رسیده است و باید از این گنجینه نهایت استفاده را ببرند و در ادامه توصیه هایی نیز برای موفقیت دانشجویان بیان داشت. 
در انتها معاونان آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی و بین الملل دانشکده با معرفی خود و معاونت مربوطه اطلاعات و توضیحاتی را برای دانشجویان نو ورود ارائه دادند.

 

  • گروه خبری : دانشکده بهداشت,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 200596
نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب