اسامی برندگان مسابقه کتابخوانی «پرتوی از اسرار نماز» اعلام شد

مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اسامی برندگان مسابقه «پرتوی از اسرار نماز» را به مناسبت میلاد مبارک کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع)، اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی با تبریک ولادت با سعادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام، ضمن تقدیر از کارکنان و دانشجویان شرکت کننده در مسابقه کتابخوانی «پرتوی از اسرار نماز» که در اسفند ماه سال 1400 برگزار شد، اسامی برگزیدگان را اعلام کرد.
بر این اساس، مریم مبینی و معصومه عزیزی در بخش کارکنان و مرضیه اخباری و مهدی آقابابایی در بخش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، به عنوان برگزیدگان این مسابقه معرفی شدند.
توضیح اینکه، برگزیدگان به قید قرعه از میان کسانی که به همه سئوالات مسابقه پاسخ صحیح داه بودند، معرفی شده اند و برای دریافت هدایای خود می توانند با ارائه کارت شناسایی (کارمندی یا دانشجویی) از روز یکشنبه 18 اردیبهشت 1401 به مدت یک هفته به این مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی به نشانی: خیابان قدس، نبش کوچه باستانی، پلاک 21 طبقه دوم مراجعه کنند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان