به دنبال سفر معاون بینالملل دانشگاه به تاجیکستان محقق شد
امضاء تفاهمنامه همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ملی تاجیکستان
دکتر رامین کردی، معاون بینالملل دانشگاه و دکتر غلامرضا حسنپور، مسئول میز همکاریهای علمی دانشگاه و تاجیکستان با رویکرد توسعه همکاریهای دو کشور در حوزه سلامت و تبیین مرجعیت علمی دانشگاه در سطح منطقه به تاجیکستان سفر کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، دکتر کردی، معاون بینالملل دانشگاه در توضیح رویدادهای این سفر در روزهای 28 تا 30 مرداد 98 گفت: در گام نخست امکان بازدید از ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاه ملی تاجیکستان به عنوان مهمترین مرکز علمی این کشور فراهم شد.
وی با اشاره به تحصیل 14 هزار دانشجو در این دانشگاه، اظهار داشت: در نشستهای مشترکی با رئیس، معاون آموزشی، روسای دانشکدههای پزشکی و داروسازی و مسئول روابط بینالملل دانشگاه ملی تاجیکستان، معرفی جامعی از دانشگاه صورت گرفت.
معاون بینالملل دانشگاه تصریح کرد: تعاملات صورت گرفته با مسئولان این دانشگاه در نهایت منجر به امضاء تفاهمنامه همکاریهای مشترک آموزشی، پژوهشی، درمانی و بینالمللی شد.
دکتر کردی تبادل اساتید و دانشجویان را از جمله توافقات انجام شده طی این تفاهمنامه دانست و گفت: مقولههای پذیرش دانشجویان تاجیکستانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران، همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان استاد راهنمای دانشجویان دوره دکترای تخصصی و برگزاری دورههای آموزشی تخصصی و فوق تخصصی برای اساتید این دانشگاه نیز مورد توافق قرار گرفت.
وی افزود: همچنین موضوع همکاری در زمینه گردشگری سلامت نیز مطرح شد و دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی خود را برای همکاری با دانشگاه ملی تاجیکستان به منظور راهاندازی بیمارستانی در این کشور اعلام کرد.
معاون بینالملل دانشگاه به بازدید نمایندگان دانشگاه از دانشگاه پزشکی تاجیکستان اشاره کرد و بیان داشت: با تکیه بر فعالیت دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در زیرمجموعه این دانشگاه، در دیدار با رئیس و مسئول روابط بینالملل آن، توافقات اولیه برای پذیرش دانشجویان تاجیکستانی در دورههای کوتاهمدت دانشگاه انجام شد.
دکتر کردی اضافه کرد: این در حالی است که دانشگاه پزشکی تاجیکستان درخواستهایی مبنی بر برگزاری دورههای تخصصی و فوق تخصصی برای اساتید و همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه برای هدایت مشترک دانشجویان دورههای دکترای تخصصی را مطرح کرد که مورد موافقت قرار گرفت.
وی از برگزاری نشستی مشترک با مسئول روابط بینالملل وزارت تندرستی تاجیکستان نیز خبر داد و اظهار داشت: در این ملاقات ضمن استقبال از گسترش تعاملات با دانشگاه علوم پزشکی تهران، موضوعاتی چون ارائه آموزشهای تخصصی و فوق تخصصی به متخصصان تاجیکستانی، آموزش اساتید و دانشجویان دورههای تحصیلات تکمیلی پرستاری در دانشگاه و حضور پارهوقت اعضای هیأت علمی دانشگاه در مراکز علمی این کشور مطرح شد.
معاون بینالملل دانشگاه با بیان اینکه هیأت دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین از مرکز ساخت داروهای گیاهی تاجیکستان بازدید کردند، افزود: صحبتهای اولیه در خصوص همکاری این مرکز با دانشکدههای داروسازی و طب ایرانی دانشگاه صورت گرفت.
دکتر کردی به دیدار با رئیس پژوهشکده ملی دندانپزشکی تاجیکستان و بازدید از ظرفیتهای این مجموعه نیز اشاره کرد و افزود: در این ملاقات نیز طرفین در خصوص پذیرش مشترک دانشجویان دکترای تخصصی و برگزاری دورههای کوتاهمدت در دانشگاه به اتفاقنظر رسیدند.
معاون بینالملل دانشگاه با تأکید بر اینکه سطح علمی دانشگاههای کشورمان نسبت به تاجیکستان در جایگاه بالاتری قرار دارد، گفت: به همین دلیل مسئولان مراکز علمی این کشور در دیدارها و مذاکرات انجام شده بسیار علاقهمند به ارتباطات آموزشی، پژوهشی و درمانی با دانشگاه علوم پزشکی تهران بودند.
دکتر کردی با اشاره به اهمیت مقوله تبیین مرجعیت علمی دانشگاه در سطح منطقه، تصریح کرد: در این راستا کمک به کشورهای منطقه برای ارتقاء سلامت و اعتلای سطح علمی اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاهها مورد توجه قرار دارد.
وی در پایان به دید مثبت متخصصان تاجیکستانی فارغالتحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران نسبت به تحصیل در ایران و دانشگاه اشاره کرد و یادآور شد: این دیدگاهها بر افزایش روابط دانشگاهی میان دو کشور و تداوم این ارتباطات بسیار اثرگذار خواهد بود.
خبرنگار: مهناز وحیدی
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان