قدردانی سرپرست دانشکده مجازی از دکتر میترا قریب

انتصاب دکتر ریتا مجتهدزاده به سمت سرپرست گروه آموزشی یادگیری الکترونیکی دانشکده مجازی

دکتر سیدفرشاد علامه، سرپرست دانشکده مجازی در حکمی دکتر ریتا مجتهدزاده را به سمت سرپرست گروه آموزشی یادگیری الکترونیکی این دانشکده منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند دکتر میترا قریب، مدیر گروه سابق قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده مجازی، دکتر سیدفرشاد علامه، سرپرست دانشکده مجازی طی حکمی دکتر ریتا مجتهدزاده را به سمت سرپرست گروه آموزشی یادگیری الکترونیکی این دانشکده منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند دکتر میترا قریب، مدیر گروه سابق قدردانی کرد.
در متن حکم آمده است:

سرکار خانم دکتر ریتا مجتهدزاده
دانشیار محترم دانشکده مجازی دانشگاه

با سلام و احترام
نظر به دانش و تجربیات ارزشمند شما بدینوسیله سرکارعالی به عنوان " سرپرست گروه آموزشی یادگیری الکترونیکی"  به مدت دو سال منصوب می­شوید.
در ابتدا لازم است برنامه عملیاتی آن گروه را درخصوص گسترش رشته ها و مقاطع تحصیلی و نیز افزایش طرح های تحقیقاتی و سایر محصولات پژوهشی در آن گروه؛ به اینجانب ارایه نمایید. علاوه بر این مقتضی است با تعامل سازنده با معاونین دانشکده و بهره­مندی از توان اعضای هیأت علمی، مدیران و کارشناسان دانشکده برای تحقق اهداف زیر اقدام فرمائید:

ـ برنامه ریزی در مسیر تحقق اهداف و برنامه 4 ساله دانشگاه
ـ توجه به سرآمدی دانشگاه در حوزه آموزش و تلاش برای تدوین برنامه­های آموزشی جدید و جذب دانشجو
ـ توسعه کیفی و کمی تربیت نیروی انسانی مورد نیاز کشور در حوزه یادگیری الکترونیک در علوم پزشکی
ـ بسترسازی مناسب برای جذب اعضای هیأت علمی عالم و متعهد جدید
ـ توجه به همراهی و هماهنگی با سایر گروه های دانشگاه در شتاب فزاینده‏ای که در حیطه پژوهش ایجاد گردیده و فراهم آوردن زمینه های تحقیقات بنیادی و کاربردی در گروه
ـ تهیه، تنظیم و پیگیری تصویب آیین­نامه­ها و دستورالعمل‏های مرتبط با گروه
ـ پیشبرد هر چه سریع­تر برنامه عملیاتی گروه
امید است تا با تلاش پیگیر و مجدانه، در تحقق اهداف دانشکده و ارتقای موقعیت علمی گروه، موفق باشید.

دکتر سیدفرشاد علامه
سرپرست دانشکده مجازی

در متن نامه قدردانی از دکتر قریب آمده است:

سرکار خانم دکتر میترا قریب
استادیار محترم دانشکده مجازی دانشگاه

با سلام و احترام
بدینوسیله بر خود لازم میدانم از تلاش های ارزنده، موشکافانه و دلسوزانه شما در مسوولیت مدیریت گروه یادگیری الکترونیکی در طی این سال ها تاکنون تشکر و قدردانی کنم. مسلما طی مسیر دشوار راه اندازی و استقرار حوزه آموزش دانشکده به جز با همت و تلاش همکاران ارزشمندی چون شما مقدور نبود. لذا صمیمانه از شما سپاسگزارم و برایتان از خداوند مهربان آرزوی توفیق، شادمانی و سلامت دارم.
دکتر سیدفرشاد علامه
سرپرست دانشکده مجازی