اولین مدرسه پاییزه لنز برگزار می شود

کانون دانشجویی عکاسی لنز با همکاری کانون خیریه یلدا دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین مدرسه پاییزه لنز را با دوره های آموزشی فتوشاپ، طراحی با گوشی و طراحی پوستر برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این مدرسه آموزشی باهدف بالا بردن توانایی دانشجویان در سه حیطه فتوشاپ، طراحی پوستر و طراحی با گوشی و به صورت مجازی در بستر اسکای روم برگزار می شود.
از نکات قابل توجه در این مدرسه پاییزه، استفاده از دانشجویان دانشگاه به عنوان مدرس در این سه دوره آموزشی است که کارگاه فتوشاپ مقدماتی با تدریس محمدصادق کفایتی دانشجوی رشته پرستاری در تاریخ های 15، 18، 19، 22، 25 و 26 آذر 1400 برگزار خواهد شد.
همچنین، کارگاه طراحی پوستر با تدریس سوگل کیوانپور دانشجوی رشته مامایی و در تاریخ های ۱۷ و ۲۰ آذرماه و کارگاه طراحی با گوشی نیز با تدریس فاطمه کریمی دانشجوی رشته مامایی در تاریخ های ۹ و ۱۰ آذر 1400 برگزار خواهد شد.
به شرکت کنندگان در این کارگاه ها گواهی حضور اهدا خواهد شد و تمامی هزینه های دریافتی، صرف امور خیریه می شود.
علاقه مندان به شرکت در این کارگاه ها می توانند برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @blue_Angel000 در تلگرام پیام دهند.
برای دریافت پوستر مدرسه پاییزه لنز، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان