بازدید مدیر گروه آموزشی نورولوژی دانشکده پزشکی از مرکز آموزشی درمانی بهارلو

مدیرگروه آموزشی بیماری های مغز و اعصاب دانشکده پزشکی از امکانات آموزشی بیمارستان بهارلو بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، دکتر محمدرضا قینی، مدیر گروه آموزشی بیماری های مغز و اعصاب دانشکده پزشکی روز دوشنبه 15 مهر 98 پس از نشستی در دفتر معاونت آموزش از بخش های بیمارستان بهارلو بازدید کرد.
در این نشست دکتر مریم سرایی، معاون آموزشی و پژوهشی، دکتر علیرضا رضائی کنوی، مدیر آموزش، دکتر آفاق گرجانی، هیئت علمی نورولوژی، دکتر فرهاد افسری و دکتر سمیه ناصرگیوه چی، متخصصین نورولوژی این مرکز حضور داشتند.
در این جلسه در خصوص تأمین کادر هیئت علمی و درمانی نورولوژی، مسائل آموزشی و فراگیران دوره گفتگو شد. سپس از مرکز مهارت های بالینی(SKILL Lab) ، بخش های VIP، داخلی و امکانات آموزشی بیمارستان بازدید به عمل آمد.
در پایان در خصوص نتیجه این بازدید، جلسه ای با حضور دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس و داود پناهی، مدیر، دکتر مرتضی عبدوس، مشاور درمان بیمارستان تشکیل شد.
عکس و خبر: فائزه شادمانی فرهنگ
فهیمه  نجاری