• تاریخ انتشار : 1397/05/09 - 20:26
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3736
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بازدید کنسول اول سفارت و رایزن فرهنگی چین از بنیاد ملی، مرکز رشد و دانشکده طب ایرانی

زمینه همکاری های مشترک آموزشی و پژوهشی و بسترسازی برای تبادل دانش و تجربه و فناوری بررسی شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، رایزن اول سفارت چین در ایران به همراه رایزن علمی-فرهنگی سفارت، برای برگزاری نشستی مشترک با حضور دکتر محمدرضا شمس اردکانی، دکتر حسین رضایی زاده و دکتر امیرهومن کاظمی، روز سه شنبه 9 مرداد 97 در ساختمان هروی دانشکده حضور پیدا کردند.
دکتر شمس اردکانی مدیرعامل بنیاد طب ایرانی، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست مشترک، از علاقه مندی برای همکاری همه جانبه دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بنیاد ملی طب ایرانی، کرسی طب سنتی یونسکو و گروه تخصصی طب سنتی فرهنگستان علوم پزشکی در راستای برقراری همکاری های دوجانبه فرهنگی، علمی و پژوهشی با کشور چین خبر داد.
دبیرگروه تخصصی طب سنتی فرهنگستان علوم پزشکی، در ادامه تصریح کرد: روابط آینده دو کشور ریشه در روابط گذشته دارد و از روابط حال نیز مایه می گیرد. از گذشته های دور تبادلات بسیاری در زمینه های مختلف فرهنگی، علمی و تجاری میان دو کشور برقرار بوده است که نمود آن را در تأثیرات متقابلی که دو کشور بر هم گذاشته اند، می تواند دید.
دکتر شمس اردکانی همچنین بیان کرد: در برخی برهه های زمانی و مقاطع، تعیین کنندگی به حدی است که اثر آن می تواند بسیار مانا باشد و این فرصت طلایی اکنون برای ایران و چین فراهم شده است. چین کشوری است که با تکیه بر توانمندی های خود در راه توسعه و پیشرفت گام برمی دارد و این الگویی ارزشمند برای تمام مردم آزاده است.
کنسول اول سفارت چین برگزاری این نشست را فرصت بسیار خوبی برای برقراری تعاملات مشترک دانست و افزود: روابط دو ملت ایران و چین، روابطی دیرینه است. ایران از دیرباز کشوری بسیار مهم در مسیر جاده ابریشم بوده است و همکاری های فرهنگی و اجتماعی دو کشور سابقه طولانی دارد. طب سنتی ایران در قدیم بسیار پیشرفته بوده است و کشورهای همسایه ایران و حتی کشورهای اروپایی از آن استفاده می کردند.
وی در ادامه گفت: طب غربی در چین بسیار گسترده و پیشرفته است، با این وجود مردم تمایل زیادی دارند که از طب سنتی چین استفاده کنند. طب سنتی در چین بخشی از فرهنگ مردم و آمیخته با آن است و دریچه ای به سوی آشنایی با فرهنگ و تمدن کشور چین محسوب می شود.
رایزن اول سفارت چین با تأکید بر این مطلب که رشد و توسعه طب سنتی در نهایت به نفع مردم است، بیان کرد: در کشور چین دانشگاه ها و مؤسسات بسیاری در زمینه طب سنتی فعالیت می کنند که برای برقراری همکاری های مشترک با ایران، ابراز تمایل خواهند کرد و وجود دکتر کاظمی که هم به عنوان دانشجو و هم به عنوان استاد در یکی از بزرگترین و مهم ترین دانشگاه های چین، حضور داشته و دارند، می تواند در برقراری این تعاملات بسیار مهم و ارزشمند باشد.
در ادامه دکتر رضایی زاده ضمن خوشامدگویی به هیأت چینی، در مقام رییس مرکز رشد فناوری طب و داروسازی سنتی و فرآورده های طبیعی دانشگاه، داروسازی سنتی و تولید فرآورده های طبیعی را جزء مشترکات هردو کشور بیان کرد و افزود: از آن جایی که چین تجربه و سابقه بسیار ارزشمندی در زمینه تجاری سازی و صنعتی ساختن گیاهان دارویی و تولید داروهای گیاهی و همچنین توسعه و صادرات این محصولات دارد، تبادل دانش و تجربه در این زمینه بسیار کارآمد خواهد بود.
در ادامه رییس دانشکده طب ایرانی با توجه به وجود گیاهان و فرمولاسیون های انحصاری در دو کشور ایران و چین، تبادلات در این حوزه را مفید دانست و حاصل همکاری در زمینه فناوری گیاهان دارویی را دستاوردی ملموس عنوان کرد.
در ادامه، دکتر کاظمی رابط همکاری های دانشگاه علوم پزشکی تهران با کشور چین، چهار زمینه را به عنوان نخستین گام های همکاری های پزشکی در مسیر جاده ابریشم شامل برگزاری سمیناری مشترک با موضوع طب سنتی ایران و چین در آینده نزدیک، برقراری همکاری های آموزشی از طریق تبادل استاد و دانشجو، ایجاد همکاری های پژوهشی در قالب پژوهش های هدفمند به منظور تولید دارو و تجاری سازی محصولات دارویی، و همچنین تبادل دانش ، فناوری و تجربه درزمینه صنعتی سازی محصولات پزشکی طب رایج و طب ایرانی برشمرد.
در پایان نمایندگان سفارت چین بر ایجاد زمینه های تقویت همکاری های علمی دو کشور تأکید و تصریح کردند که با جدیت از تعاملات فوق در قالب همکاری های جاده ابریشم حمایت خواهند کرد.
خبرنگار: خاطره فهیمی
عکاس: اشکان نورکامی 

  • گروه خبری : دانشکده طب ایرانی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 78907
خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

تنظیمات قالب