برگزاری اولین فن بازار مجازی حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در شبکه اجتماعی اختصاصی معاونت درمان

با حضور دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان، مشارکت بیمارستان‌های خدمت دهنده کرونا و شرکت‌های دانش‌بنیان مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر اولین فن بازار مجازی حوزه سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت درمان: اولین فن بازار حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران ساعت 14 تا 16، چهارشنبه 29 مرداد 1399 به‌صورت لایو و از طریق شبکه اجتماعی اختصاصی معاونت درمان دانشگاه به نشانی: https://ssn.tritapp.net/sn/tumstreatment برگزار و در آن ارتباط میان ستاد معاونت درمان، بیمارستان‌های خدمت دهنده کرونای دانشگاه: امام خمینی (ره)، شریعتی، سینا، مرکز قلب تهران، مرکز طبی کودکان، ضیائیان، بهارلو و امیراعلم و شرکت‌های دانش‌بنیان مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر برقرار شد.
دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان دانشگاه در این خصوص گفت: تبادل‌نظر و همکاری دوسویه شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت با بیمارستان‌های دانشگاهی و به‌خصوص مراکز ارائه‌دهنده خدمات کرونا در ادامه مسیر بحران کووید 19 بسیار کمک‌کننده است و موجب آشنایی مسئولان و متخصصان بیمارستان‌ها با آخرین دستاوردها و فن‌آوری‌های نوین پزشکی این شرکت‌ها از یک‌سو و نیازسنجی تجهیزات ضروری مراکز درمانی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌های صنعتی فعال در این حوزه خواهد شد.

نجمه باهو

نجمه باهو