• تاریخ انتشار : 1401/02/20 - 14:44
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 607
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جشن بزرگداشت روز ملی گفتاردرمانی در دانشکده توانبخشی

جشن بزرگداشت روز ملی گفتاردرمانی با حضور رئیس، اعضای هیئت علمی و دانشجویان این رشته در سالن آمفی تئاتر دانشکده توانبخشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، یکم اردیبهشت ماه، مصادف با روز بزرگداشت سعدی به عنوان روز ملی گفتاردرمانی نام گذاری شده است که به دلیل تقارن آن با شب های قدر برگزاری مراسم جشن آن بعد از ایام ماه مبارک رمضان و در تاریخ دوشنبه 19 اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر دانشکده و با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده، معاونان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان این رشته برگزار شد.

در ابتدا دکتر خاتون آبادی از اهمیت رشته گفتاردرمانی و رشته های توانبخشی و همچنین اهمّیّت بهره‌مندی از توانایی ارتباط کلامی مناسب و مؤثّر در درمان بیماران سخن گفت.

وی در ادامه ضمن تبریک رو ملی گفتاردرمانی و زادروز استاد سخن سعدی شیرازی که بنام روز ملی گفتاردرمانی نام گرفته است، به جامعه بزرگ گفتاردرمانی کشور بخصوص گروه گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: خداوند متعال را شاکرم که گروه گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی با سه مقطع داخلی و یک مقطع بین الملل و همچنین سایر گروه های آموزشی در مقاطع داخلی و بین الملل با اساتید پرتلاش و اخلاق مدار خود در کشور می درخشد و این مرهون تلاش جمعی اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان است

گفتاردرمانی نماد ارتباط و تعامل است که با توجه به اینکه ارتباط اصل اول یک جامعه پویا و کارآمد است، موجب افزایش کیفیت زندگی است

رئیس دانشکده ارائه خدمت خالصانه، صادقانه و کارآمد به جامعه نیازمند خدمات توانبخشی را یک اصل مهم در دانشکده دانست.

در ادامه دکتر سیده مریم خدامی مدیر گروه گفتاردرمانی دانشکده به بیان خاطره ای از دوران تحصیل و انتخاب رشته گفتاردرمانی پرداخت.

وی گفتاردرمانی را یک افتخار برای خود دانست و تصریح کرد: من بدون شناخت کافی و به توصیه خانواده وارد رشته گفتار درمانی شدم و در ترم هفت به دلیل ناامیدی از مشاهده تاثیر درمان در برخی از بیماران قصد انصراف از ادامه تحصیل در این رشته را داشتم اما با ورود به ترم هشتم و با حمایت سوپروایزر خود دیدگاهم به این رشته و تاثیری که یک گفتار درمانگر در بهبودی یک بیمار دارد به طور کامل تغییر کرد. لذت بهبود بیماران دارای اختلال و کمک درمانگر به بیمار وصف شدنی نیست.

گفتار درمانی به واسطه گرایش های مختلف آن تنوعی از علایق و سلایق را پوشش می دهد، گفتاردرمانگری که در حیطه اختلالات بلع فعالیت می کند با گفتار درمانگری که در حیطه لکنت فعال است، فضای کاری بسیار متفاوتی دارد. بنابراین افراد می توانند متناسب با علاقه مندی خود در حوزه های تخصصی مختلف بالینی و تحقیقاتی فعالیت کنند. در دنیا مشاغل مربوط به رشته های توانبخشی جز مشاغل برتر محسوب می شوند و فارغ التحصیلان این رشته بدون وابستگی سازمانی می توانند به صورت خصوصی نیز فعالیت کنند و برای جامعه خود خدمت رسان باشند.

مراسم با پخش کلیپ، بریدن کیک جشن، مسابقه و عکس یادگاری پایان یافت.

 

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 211994
سید امیر  میری
تهیه کننده:

سید امیر میری

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب