برگزاری جلسه هم اندیشی سازمان بهزیستی با دانشکده توانبخشی
در راستای دانشگاه اجتماعی و حرکت به سمت دانشگاه نسل چهارم جلسه هم اندیشی سازمان بهزیستی با دانشکده توانبخشی در خصوص ارائه خدمات توانبخشی به جامعه هدف سازمان بهزیستی در دفتر ریاست دانشکده توانبخشی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این جلسه روز سه شنبه 22 شهریور 1401 با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده و گلستانی معاون مشارکتهای مردمی بهزیستی و همچنین کاشی کارشناس جلب و جذب بهزیستی شهر تهران در دفتر ریاست برگزار شد.
در این جلسه گلستانی گزارشی از برگزاری جلسه با فرماندار شهر تهران و مراکز مختلف از جمله مراکز بهداشت، معاونت درمان و معاونت غذا و دارو در راستای ارائه خدمات به مددجویان بهزیستی ارائه و از اعلام همکاری این ارگانها خبر داد و تصریح کرد در هفته آینده نیز جلسه ای با حضور فرمانداری تهران و مراکز مشارکت برای تعیین میزان همکاری این ارگان ها با سازمان بهزیستی خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی از چهار معاونت توانبخشی، معاونت امور اجتماعی ، معاونت پیشگیری و معاونت مشارکت تشکیل شده است، نحوه فعالیت معاونت توانبخشی و آمار مددجویان معلول تحت پوشش این سازمان را ارائه کرد و گفت: جذب نیکوکاران برای پیشبرد اهداف درمانی این مددجویان برای سازمان بسیار مهم است و با توجه به آنکه هزینه های درمان در حوزه های توانبخشی در بخش خصوصی برای مددجویان بالاست، نیازمند کمک دانشکده توانبخشی در راستای ارائه خدمات درمانی به این بیماران هستیم.
سپس دکتر خاتون آبادی اظهار کرد: دانشکده توانبخشی با دیدگاه آموزشی و با تکلیف پرورش دانشجو به ارائه خدمات درمانی توانبخشی هم پرداخته است و اکنون در فضای ساماندهی بخش درمان است.
وی تصریح کرد: مشارکت اجتماعی یکی از موارد دستور کار دانشگاه است که دانشکده توانبخشی در این زمینه نیز اقداماتی با مراکز دیگر دارد؛ نکته قابل توجه برای عقد تفاهم نامه شناسایی ظرفیت ها است تا بتوان در ظرفیت موجود قول همکاری دهد. در همین راستا ابتدا سازمان بهزیستی می بایست آمار دقیق از افراد نیازمند به خدمات توانبخشی ارائه کند.
رئیس دانشکده توانبخشی ادامه داد: تعرفه ارائه خدمات درمانی در دانشکده، تعرفه دولتی است و ساماندهی بخش درمان دانشکده نیز با هدف ارائه خدمات توانبخشی با کیفیت صورت می گیرد؛ مقرر شده کلینیک های درمانی در دو نوبت صبح و عصر با ظرفیت تعیین شده به بیماران، خدمات توانبخشی ارائه کنند و درآمد حاصل از آن صرف هزینه استهلاک دستگاه ها و تجهیز درمانگاه خواهد شد.
با توجه به تکالیفی که به عنوان یک سازمان برعهده داریم، هدف اصلی دانشکده ارائه خدمات توانبخشی به جامعه است و ارتباط بین سازمانی در قالب عقد تفاهم نامه با تصمیم گیری در خصوص همه جزئیات و میزان همکاری میسر خواهد بود.
در پایان هر یک از حاضران پیشنهادهای خود را برای همکاری مشترک ارائه کردند.
نظر دهید