برگزاری ضیافت شب یلدا و روز پرستار در مرکز آموزشی درمانی بهارلو

به همت معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضیافت یلدای همدلی به مناسبت شب یلدا و روز پرستار با حضور جهادگران آوای رحیل عشق در بیمارستان بهارلو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهارلو، گروه فرهنگی هنری آوای رحیل عشق به همت معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز پنجشنبه 27 آذر 99 در بیمارستان، حاضر و با اجرای برنامه زنده از زحمات کادر پرستاری این مرکز قدردانی کردند.
دکتر محمدحسین صادقیان، مدیر فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه نیز با حضور در کنار کادر درمان و پشتیبانی بیمارستان بهارلو، از زحمات آنها در طول مواجهه با پاندمی کووید 19 قدردانی کرد.
مراسم ضیافت یلدای همدلی به مناسبت شب یلدا و روز پرستار  با رعایت پروتکل های بهداشتی و در محوطه اصلی بیمارستان برگزار و با استقبال کارکنان و بیماران مواجه شد.

فهیمه  نجاری

فهیمه نجاری