برگزاری مانور سراسری زلزله در مدیریت سراهای دانشجویی

مانور دور میزی سراسری زلزله با حضور مدیر سراهای دانشجویی و مدیر توسعه منابع و پشتیبانی و جمعی از کارکنان واحد فنی و پشتیبانی در سالن شورای مجتمع کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی دانشجویی، این جلسه با حضور دکتر نیره السادات روح اللهی مدیر سراهای دانشجویی، مرتضی عبدالوند مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت، علیرضا عباسپور مسئول تأسیسات، مهندس حامد کاکاسلطانی مسئول فنی پشتیبانی، علی محمدی سرپرست روابط عمومی معاونت، مهندس محمدحسین محمدی کارشناس فنی و جمعی از مسئولین و کارشناسان دیگر تشکیل شد.
با توجه به اعلام قبلی کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص مانور همگانی تمامی واحدهای دانشگاه در روز شنبه 27 آبان ماه 1402 این موضوع با حضور رئیس دانشگاه و اعضای کمیته پدافند غیرعامل از طریق اسکای روم برگزار شد.
تیم فرماندهی حادثه معاونت فرهنگی و دانشجویی با جانشینی دکتر روح الهی و سایر اعضای تیم گزارش عملکرد، مشکلات و موضوعات سراهای دانشجویی را ارائه کردند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی