برگزاری نخستین روز نمایشگاه ریحانه دانشگاه علوم پزشکی تهران در دهه اول محرم

به همت مدیریت فرهنگی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نخستین روز نمایشگاه فروش محصولات حجاب و عفاف ریحانه ویژه دانشگاهیان علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، نمایشگاه ریحانه یک شنبه اول مردادماه 1402 در طبقه زیر همکف معاونت فرهنگی و دانشجویی آغاز به کار کرد و تا پایان وقت اداری دوشنبه 2 مردادماه ادامه دارد.
در این نماشگاه 7 غرفه چادر، عبا، روسری، ساق دست، لباس کودک و ... دایر است و محصولات ارایه شده در این نمایشگاه از نام بازرگانی نساجی شهرکرد و با قیمت مناسب به فروش می رسد.
علاقه مندان می توانند با مراجعه به خیابان قدس، نبش کوچه باستانی پاریزی، ساختمان شماره 21، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، طبقه زیر همکف از نمایشگاه بازدید و خرید کنند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی