برگزاری نشست تیم نشریه‌ کانون دانشجویی ادبی الفبای عشق

جلسه توجیهی و آشنایی اعضای تیم نشریه کانون ادبی الفبای ع‌ش‌ق در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

نشریه کانون دانشجویی الفبای عشق

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این نشست یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ در خانه فرهنگ ساختمان معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار و مدیرمسئول و سردبیر نشریه، همچنین نمایندگانی از شورای مرکزی کانون حضور داشتند و علاقه‌مندان را جهت ثبت آثارشان در نشریه راهنمایی کردند.
امیررضا رمضانی به عنوان سردبیر نشریه، مسئولیتی را به هریک از اعضای تیم محول کرد و دانشجویان در حیطه‌ی علاقه‌شان به تهیه و جمع‌آوری آثار در جهت ثبت در شماره جدید نشریه الفبای ع‌ش‌ق می پردازند.
توضیح اینکه دانشجویان، آثار خود را برای سردبیر نشریه ارسال تا پس از بررسی و اصلاح توسط ویراستار، در شماره جدید نشریه به چاپ برسد.
علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی