• تاریخ انتشار : 1396/07/23 - 13:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3192
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

برگزاری نشست خبری بیست و نهمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان در مرکز طبی کودکان

نشست خبری بیست و نهمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان و دومین همایش بین المللی پرستاری کودکان و پانزدهمین همایش پرستاری کودکان در سالن مهارتهای بالینی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز طبی کودکان، بیست و نهمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان و دومین همایش بین المللی پرستاری کودکان و پانزدهمین همایش پرستاری کودکان از 4 تا 7 آبان در مجموعه سالن های مرکز طبی کودکان تهران برگزار می شود
.
در آستانه برگزاری این همایش ، یکشنبه بیست و سوم مهر 96 نشست خبري در سالن مهارتهای بالینی مرکز طبی کودکان با حضور دکتر ربانی رئیس همایش، دکتر بدو رئیس بیمارستان و دبیر اجرایی، دکتر برکاتی رئیس اداره سلامت کودکان، دکتر محمدپور دبیر علمی سمینار مراقبتهای ویژه کودکان، دکتر میرلاشاری دبیر علمی همایش بین المللی پرستاری، ناجی دبیر اجرایی همایش پرستاری، دکتر مدرسی دبیر علمی سمینار CF، دکتر سیاری فرد دبیر علمی سمینار دیابت در کودکان و خبرنگاران رسانه های مختلف برگزار شد.
در ابتدا دکتر ربانی اطلاعاتی کلی در خصوص برگزاری این همایش ارائه کرد و از برگزاری اولین همایش بهداشت، سلامت  و تکامل کودکان در این همایش خبر داد و در خصوص سمینارهای CF، سمینار تغذیه در فیلد متابولیک که به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد و همچنین سمینار دیابت در کودکان، سمینار یک روزه مراقبتهای ویژه کودکان و سمینار پرستاری که روز قبل از کنگره به صورت ویژه و کارگاهی اجرا خواهد شد سخن گفت و در پایان پیام همایش را که بهداشت و پیشگیری خواهد بود را اعلام کرد.
سپس  دکتر بدو این همایش را بزرگترین همایش بیماریهای کودکان کشور معرفی کرد که هرساله با همکاری مرکز طبی کودکان به عنوان قطب علمی اطفال و مرکز تحقیقات رشد و تکامل، گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران، دفتر یونسکو در ایران، دانشکده پرستاری و مامایی، اداره سلامت و بهداشت وزارتخانه، اداره ژنتیک دانشگاه علوم پزشکی و همچنین انجمن های غدد و انجمن مغز و اعصاب کودکان  در این بیمارستان برگزار می شود. محل برگزاری همایش، سالنهای همایش مرکز طبی کودکان و همچنین تالار امام وابسته به مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) است. دکتر بدو از سه بخش اصلی همایش خبر داد که یک بخش همایش بین المللی بیماریهای کودکان با مجوز رسمی از وزارت متبوع است، دومین بخش همایش بهداشت سلامت و تکامل کودکان است که با همت اداره سلامت کودکان و اداره سلامت خانواده وزارت بهداشت برگزار می شود و بخش سوم همایش پرستاری که دومین همایش بین المللی و پانزدهمین همایش پرستاری است. 
رشته های متعدد مربوط به طب کودکان که به صورت پنل سخنرانی خواهند داشت و برنامه های جداگانه که با همکاری اداره ژنتیک برگزار می شود. سمینارهای یکروزه روز قبل از کنگره از جمله دیابت در کودکان، سمینار مراقبتهای ویژه کودکان، سمینار اختلالات تشنجی کودکان و تشنج ناشی از تب نیز برگزار می شود.
دکتر بدو از برگزاری سمینار تله مدیسین که برای اولین بار با همکاری دانشکده مجازی برگزار خواهد شد خبر داد و گفت: 150 موضوع سخنرانی که شامل 15 پنل خواهد بود و 190 مقاله پذیرفته شده که تعداد 170 مقاله به صورت پوستر و 20 مورد سخنرانی خواهد بود. در این همایش میهمانانی از کشورهای آمریکا، انگلیس، هلند، اتریش، لهستان و کشورهای همسایه ترکیه و قطر حضور خواهند داشت.
در پایان دو مرجع الکترونیک همایش شامل سایت همایش و یک لینک تلگرامی توسط دکتر بدو اعلام شد.
سپس ناجی از تفکیک دبیر علمی همایش پرستاری و همایش بین المللی پرستاری خبر داد. گروههای هدف همایش پرستاری را پرستاران، کارشناسان بیهوشی و روانشناسان معرفی کرد و گفت: محور همایش  اخلاق و نحوه رفتار پرستاران با بیماران خواهد بود.
وی دو موضوع که با توجه به نیازهای بیماران و جامعه در طول یکسال بررسی شده را معرفی کرد که شامل بحث تله نرسینگ که مراقبت از راه دور در منزل خواهد بود و همچنین تله هوم کر بود. در ادامه از ثبت نام بیش از 500 نفر در این همایش خبر داد.
دکتر میرلاشاری پنلهای بخش بین المللی همایش پرستاری را معرفی کرد.  در خصوص پنلهایی با موضوع رویکرد مراقبتی و نقش پرستاران در این زمینه، ارتباط با کودک و خانواده، استفاده بی رویه از آنتی بیوتیک با حضور همکاران از انگلیس و امریکا، طب سنتی و تکمیلی در مراقبت از کودک و پر رنگ شدن نقش پدران در مراقبت صحبت کرد.
دکتر برکاتی گفت: بخش همایش بهداشت سلامت و تکامل کودکان که امسال در تالار امام در 5 سالن با 14 پنل و 10 کارگاه که عمدتا مباحث سلامت با رویکرد کودکان سالم است برگزار خواهد شد.
وی ضمن معرفی رشته های مرتبط با همایش موضوعات پنل را برنامه ملی سلامت کودکان گذشته حال و آینده، پنل تغذیه کودکان از تولد تا 5 سالگی، واکسیناسیون و چالشها، پنل تغذیه ریز مغذی ها و پنل تکامل کودکان، پنل مدیریت اختلالات تکاملی ارتباطی، پنل اخلاق و پنل برنامه ملی اوتیسم، پنل تغذیه نوزاد و کودک بیمار، پنل مسمومیت ها و اسباب بازیهای غیر استاندارد، برنامه های کشوری سلامت دهان و دندان، پنل تربیت جنسی کودکان و پیشگیری از اذیت و آزار و کودک آزاری و در نهایت پنل تغذیه نوزادان 
Late pre term را اعلام کرد.
دکتر مدرسی پس از معرفی بیماریهای فیبروز کیستیک یا 
CF که شایعترین بیماری ارثی مغلوب در دنیاست و اثرات آن بر روی ریه و مراقبتهای خاص آن، از برنامه های سمینار CF سخن گفت.
دکتر سیاری فرد نیز در خصوص سمینار یکروزه دیابت کودکان با هدف پاسخگویی به سوالات و مشکلات پزشکان، پرستاران و همکاران علوم تغذیه سخن گفت و از همکاری اساتید برجسته غدد و متابولیک کودکان در این سمینار خبر داد.
در پایان دکتر محمدپور ضمن اشاره به جامع بودن و پرسابقه بودن همایش بین المللی بیماریهای کودکان در خصوص برگزاری سمینار مراقبت های ویژه کودکان و محورهای آن مطالبی ارائه کرد.
توضیح اینکه بیست و نهمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان و پانزدهمین همایش پرستاری کودکان از 4 تا 7 آبان در مجموعه سالن های همایش بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار می شود
.

خبر: لیلا یوسفی

  • گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 71440
لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی

تنظیمات قالب