برگزاری هفتمین جلسه از سلسله کارگاه های توانمندسازی و رشد فردی ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت معاونت فرهنگی و دانشجویی، در راستای توانمندسازی و رشد فردی، سلسله نشست های ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این کارگاه با موضوع «نشاط در زندگی» یکشنبه 23 دی 1402 از ساعت 10 تا 12 به صورت حضوری در سالن شورا، به صورت مجازی از طریق اسکای روم معاونت با تدریس دکتر فاطمه سادات چاوشی برگزار شد.
در این کارگاه تعریف شادکامی و عوامل موثر بران و راهکارهایی برای ایجاد نشاط در زندگی امروزی مطرح شد و شرکت کنندگان از طریق تست ارائه شده با همراهی مدرس میزان شادکامی خود را ارزیابی کردند. این سلسله جلسات به صورت ماهانه یکشنبه های آخر هر ماه برگزار می شود.
برای دریافت پوستر کارگاه بعدی،اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی