برگزاری وبینار تخصصی حمایت‌های تغذیه‌ای در بیماران مبتلا به کرونا به همت واحد تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه

واحد تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه ، وبینار تخصصی حمایت‌های تغذیه‌ای در بیماران مبتلا به کرونا را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، وبینار حمایت‌های تغذیه‌ای در بیماران مبتلا به کووید 19 شنبه 29 آذر ۹۹ با هماهنگی واحد تغذیه بالینی معاونت درمان باهدف ارائه آخرین مقالات منتشرشده در خصوص بیماری کرونا و به‌روزرسانی دانش مشاورین تغذیه شاغل در بیمارستان‌های تحت پوشش در بستر اسکای روم برگزار شد.

شیما هادوی مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان در این خصوص گفت: این وبینار دارای 3 امتیاز بازآموزی بود و با هدف بررسی آخرین مقالات و یافته ها در خصوص این بیماری برای کارشناسان تغذیه بیمارستان های تحت پوشش برگزار شد. ادامه مباحث  دوشنبه 1 دی ماه 99 ارائه خواهد شد.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس