برگزاری وبینار کشوری پرستاری در شیمی درمانی به همت مدیریت امور پرستاری معاونت درمان دانشگاه

وبینار کشوری پرستاری در شیمی درمانی به همت مدیریت امور پرستاری معاونت درمان دانشگاه و با همکاری واحد آموزش پرستاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، مدیریت امور پرستاری دانشگاه با همکاری واحد آموزش پرستاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، پنجمین دوره همایش کشوری پرستاری در شیمی درمانی را به صورت وبینار با امتیاز آموزش مداوم روز یکشنبه 23 آذرماه 99 با حضور 150 پرستار از سراسر کشور برگزار کرد.

در این وبینار در مورد جدیدترین مطالب علمی با محوریت داروهای شیمی درمانی ، دانستنی های پرستاری در عوارض داروهای شیمی درمانی، ثبت مستندات در شیمی درمانی، اولویت های شیمی درمانی و رادیوتراپی در پاندمی کووید 19 توسط اساتید و مدرسین مطرح شد.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس