برگزاری کارگاه آموزشی فصلی کارشناسان بهداشت حرفه‌ای صنایع تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، نشست هماهنگی آموزشی کارشناسان بهداشت حرفه‌ای صنایع تحت پوشش خود را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این نشست با حضور کارشناسان بهداشت حرفه‌ای صنایع سه‌شنبه 8  اسفند 96 در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.
مهندس عباسعلی چمنی، کارشناس مسئول بهداشت حرفه‌ای شبکه به مواردی ازجمله لزوم ثبت نتایج معاینات و اندازه‌گیری عوامل زیان‌آور محیط کار توسط شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات در سامانه جامع بازرسی سلامت محیط و کار، لزوم تکمیل فرم ثبت نتایج ارزیابی ارگونومی و ارسال آن به شبکه، ارسال آمار و برنامه عملیاتی اجرایی شاغلین پسماند، انجام برنامه‌های کنترل مهندسی برای کاهش و حذف عوامل زیان‌آور محیط کار، ارسال آمار حوادث به‌صورت فصلی، ارسال گزارش فصلی فعالیت‌های بهداشت حرفه‌ای کارخانجات اعم از آموزش، بهسازی و اقدامات کنترلی عوامل زیان‌آور محیط کار و تکمیل فرم‌های نیازسنجی آموزشی سال 97 پرداخت.
در ادامه دکتر امیرحسین عسگری، متخصص طب کار در خصوص انجام و تفسیر نتایج اسپیرومتری مطالبی را آموزش داد، سپس مهندس کریمی، کارشناس بهداشت حرفه‌ای گروه تخصصی سلامت محیط و کار معاونت بهداشت به نکات مهمی در خصوص حوادث شیمیایی اشاره کرد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز