برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت استرس در مرکز خدمات جامع سلامت گلشهرشهرستان اسلامشهر

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه کارگاه آموزشی مدیریت استرس را در مرکز خدمات جامع سلامت گلشهر برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این کارگاه آموزشی چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت۱۴۰۱ با موضوع مدیریت استرس برای سفیران سلامت مرکز خدمات جامع سلامت گلشهر برگزار شد.

اکبر چوبینه، کارشناس واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیادمرکز خدمات جامع سلامت گلشهر در مورد ناکار امدی مدیریت استرس ومضرات  الکل، مواد و دخانیات توضیحاتی ارائه داده سپس گفت: استرس نوعی واکنش انسان به تغییرات و حوادث و موقعیت هاست و استرس همیشه جنبه منفی ندارد برخی ازاسترس‌ها مفید و مثبت تلقی میشوند و باعث میشود انرژی لازم برای انجام برخی از کارها را به دست آوریم.

در ادامه بیان کرد: علل استرس به سه بخش تقسیم میشود که باعث تغییرات رفتاری از جمله کج خلقی، اختلالات تغذیه ای، رفتار خشن با دیگران شده وروشهای کنترل اشتباه استرس مثل مصرف الکل و مواد دخانی باعث آسیب‌های اجتماعی و روانی و جسمی و عاطفی در فرد می‌شود.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده