تأمین میز و صندلی برای سالن های غذاخوری خواهران و برادران پردیس مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران

اداره تغذیه مدیریت امور دانشجویی، اقدام به تهیه و تامین میز و صندلی برای سالن های غذاخوری خواهران و برادران پردیس مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، صفا بابادی رئیس اداره تغذیه گفت: به دنبال افزایش سرانه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای افزایش خدمات رفاهی مناسب و در شان دانشجویان، با مساعدت رئیس دانشگاه و همکاری معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع و معاونت فرهنگی و دانشجویی تعدادی تجهیزات خریداری شد.
وی افزود: 102 عدد صندلی پلاستیکی پایه فلزی با 15 عدد میز فلزی رنگ کوره ای شیشه ای 4 نفره برای سلف سرویس خواهران و 100 عدد صندلی استیل کف چرمی برای سلف سرویس برادران پردیس مرکزی برای استفاده دانشجویان (دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و ...) که از سلف دختران و پسران استفاده می کنند، مورد بهره برداری قرار گرفت.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی