با هدف ارتقاء دانش و مهارت کارشناسان جلسه آموزشی "اعتبارسنجی گواهی های ایمنی مواد غذایی" در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

جلسه دوم کلاس آموزشی با عنوان "اعتبارسنجی گواهی های ایمنی مواد غذایی" 16 شهریور 95 با تدریس مهندس حسین نظریان سرممیز سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی از سازمان غذا و دارو در سالن شورای معاونت غذا و دارو تهران با حضورکارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برگزار گردید.
خاطر نشان می شود اهداف برگزاری این دوره، ارتقاء دانش و مهارت کارشناسان با رویکرد اعتبار سنجی گواهی های ایمنی (HACCP،HACCP DUTCH، ISO 22000،FSSC 22000،BRC،IFS،SQF) ارائه شده توسط شرکت های خارجی تولید کننده مواد غذایی جهت واردات محصولات به کشور می باشد./ق