جلسه بررسی تفاهم نامه سه جانبه احداث همراه سرا

جلسه بررسی تفاهم نامه سه جانبه مشارکت در احداث همراه سرا واقع در خیابان باقرخان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه جلسه بررسی تفاهم نامه سه جانبه بین دانشگاه علوم پزشکی تهران، ارتش جمهوری اسلامی و شهرداری تهران روز چهار شنبه 20بهمن 1400در محل ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه نمایندگانی از ارتش جمهوری اسلامی،  شهرداری منطقه6 و با حضور دکتر سید ابوالفضل ذاکریان معاون توسعه، مهناز طاهری پورمدیر مالی و شاهین ساحلی مدیر حقوقی به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند.

دکتر ذاکریان در ابتدای جلسه اعلام داشت ان شاءلله با ساخت این همراه سرا در منطقه دیگر شاهدسرگردانی همراهان بیماران در حواشی خیابانهای بیمارستان نباشیم و همگی این عزیزان دراین همراه سرای پذیرش و اسکان داده خواهند شد.
همچنین در این جلسه که حدود شش ساعت به طول انجامید در خصوص کلیات ساخت همراه سرا در اراضی متعلق به ارتش واقع در ضلع شمالی بیمارستان امام خمینی(ره) بحث و تبادل نظر شده و مقرر شد نمایندگان ارتش و شهرداری منطقه گزارش جلسه را برای تعیین تکلیف به اطلاع مسئولان مربوطه رسانده و نتایج حاصله را برای ادامه مذاکرات و نهایی کردن تفاهم‌نامه به این دانشگاه اعلام کنند.

وحید مزاجردی

وحید مزاجردی