جلسه فوق‌العاده کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

جلسه فوق‌العاده کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی ایثارگران با موضوع برنامه‌های عملیاتی جهت امید آفرینی، دشمن‌شناسی و کرسی‌های آزاداندیشی و... برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، جلسه فوق‌العاده کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی ایثارگران روز یکشنبه ۲۵ تیرماه برگزار شد. این جلسه با حضور دکتر منصور کشاورز مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، دکتر محسن پرویز عضو هیئت‌علمی دانشگاه، دکتر مسعود خسروانی مدیر دانشجویان شاهد ایثارگر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوالفتح غفاری معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری، دکتر پروین مجدی نسب رئیس اداره فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو، علی یوسفی‌نژاد کارشناس فرهنگی معاونت توسعه و دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران در ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شد.

دکتر مقیمی ضمن اشاره به مصوبات جلسه گذشته کمیته فرهنگی ایثارگران از حاضرین جلسه خواست ضمن ارائه نتایج پیگیری‌های خود باتوجه‌به سالروز بازگشت آزادگان در مردادماه نقطه‌نظرات پیشنهادی خود را در مورد برنامه‌های تجلیل و گرامیداشت آزادگان دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه کند.

حاضرین جلسه نظرات پیشنهادی خود را با تأکید بر امیدآفرینی، تکریم جایگاه ایثارگران و خانواده‌ آنان و تبیین برنامه‌های دشمن‌شناسی مطرح کردند.

سپس دکتر پرویز در جمع‌بندی کلی موارد زیر را برای برنامه تجلیل از ایثارگران آزاده دانشگاه بیان کرد:

1. جمع‌آوری اطلاعات کاملی از وضعیت آزادگان، همسر و فرزندان آنها
  2. تهیه پوستر و ارسال پیام تبریک به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان از طریق روابط‌عمومی دانشگاه و صفحه اتوماسیون اداری
  3. به‌روزرسانی سند راهبردی امور فرهنگی دفتر ایثارگران
  4. تهیه کارت حافظه‌ای با محتواهای فرهنگی با موضوع پیشرفت‌های کشور از زمان انقلاب تا کنون و فایل کتاب صعود چهل‌ساله
  5. تهیه هدایایی برای فرزندان همکاران آزاده و اهدای لوح تقدیر از مقام والای پدران آزاده‌شان
حمیده شفاعی

حمیده شفاعی