دل نوشته مادر مرحومه دکتر صفورا نوایی به مناسبت چهلمین روز درگذشت او

همزمان با چهلمین روز درگذشت مرحومه دکتر صفورا نوایی، فوق تخصص ریه کودکان بیمارستان مرکز طبی کودکان، مادر آن مرحوم دل نوشته ای را منتشر کرد.

«صبحگاهی سرخوناب جگربگشایید … ژاله صبحدم ازنرگس تربگشایید
دانه دانه گهراشک ببارید چنانک … گره رشته تسبیح زهم بگشایید»

صفورای عزیزچه زود به چله مرگ نشستی و چه زود چهل روز تلخ و طاقت فرسا گذشت.
چهل روزی که هر لحظه‌اش قلب عزیزانت راچهل تکه کرد.
اما تو با خاطره‌های دلنشینی که ازخود به جا نهادی، ثانیه‌ها و دقایق و ساعات پس از این را برای هر که می‌شناختت و برای هر که دوستت می‌داشت به زیباترین و مخملی‌ترین لحظه‌های خوب یادمان ها، تبدیل کردی.
کلام حافظ عزیز بیان حال این روزهای مادر دل شکسته توست.

«کجاست هم نفسی تا به شرح عرضه دهم  … که دل چه می‌کشد از روزگار هجرانش»
عزیز نازنین، دلربای مهربان، فرهیخته دانشمند و دانش دوست، تا همیشه یادت گرامی وجاودان خواهد ماند.
توخاطره خوش کودکانی خواهی بود که به نفسشان جان بخشیدی و گلبرگ دوست داشتنی لای کتاب بچه‌هایی خواهی بود که از این پس یاد تو را درسطر سطر داستان‌هایی که برایشان فراهم می‌کردی و به دستشان می‌رساندی زنده نگاه خواهند داشت. توشیرین‌ترین و رویایی‌ترین قصه کودکان خواهی بود.
«رفتی و رفتن توآتش نهاد بر دل»
نامت جاودان باد

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی

الهام شرفی

99/04/30 - 14:27

صفورای عزیز و نازنیم.دوست و همکار مهربانم.جای لبخند زیبا و چشمان پر از امید تو دربین ما خالیست.تو به ما درس زندگی ،تلاش، ایستادگی وامیدواری دادی .تو به ما اموختی که تا اخرین لحظات زندگی باید صبر و پایداری کرد. یاد تو در خاطرها جاودانه خواهد ماند ای عزیز.

پاسخ

99/04/30 - 17:32