دوازدهمین حلقه کتاب خوانی کانون دانشجویی ادبی رویش برگزار شد

دوازدهمین حلقه‌ کتاب کانون دانشجویی ادبی رویش با حمایت مدیریت امور هنری و فوق برنامه با محوریت کتاب 'درباره‌ معنی زندگی' با همراهی اعضای کانون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، حلقه کتاب خوانی کانون دانشجویی ادبی رویش، روز چهارشنبه 27 آذر 98 در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور و همراهی اعضای این کانون برگزار شد و کتاب 'درباره معنی زندگی' اثر ویل دورانت فیلسوف و نویسنده آمریکایی، مورد خوانش، نقد و بررسی قرار گرفت.
ویل دورانت در این کتاب، دیدگاه‌ های خود و تعدادی از اندیشمندان و صاحب‌ نظران جهان معاصر را برای انگیزه و معنای زندگی، گردآورده است.
توضیح اینکه، کانون دانشجویی ادبی رویش دانشگاه علوم پزشکی تهران، حلقه های کتاب خوانی و نمایشنامه خوانی را به طور مستمر برای علاقمندان در دانشگاه برگزار می کند.
خبرنگار: حسین شیخ محمدی

فرزاد  سلطانپور