• تاریخ انتشار : 1395/07/26 - 17:17
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2509
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

در هفتمین کنگره بین‌المللی تازه‌ترین دستاوردهای پژوهشی در دانش پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی

دکتر بهادری: هویت آموزشی و پژوهشی دانشگاه درگرو تلاش اساتید آن است

رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه، بر نقش استادان در تربیت دانشجویان تأکید کرد و هرگونه تلاش جدی در جهت تجلیل از مقام استادانی همچون پروفسور استاد یلدا و انتشار ویژگی‌های اخلاقی و تجربیات گران‌قدر آن‌ها را موجب توجه دانشجویان به حفظ شأن و مقام اساتید دانست.

گالري عکس
در هفتمین کنگره بین‌المللی تازه‌ترین دستاوردهای پژوهشی در دانش پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی (همایش استاد یلدا) که دوشنبه 26 مهر 95 با حضور اساتید و صاحب‌نظران داخلی و خارجی در تالار امام برگزار شد، دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه، گفت: بسیار خوشحالم که امسال هم به همت همکاران دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان و مساعی جمیله دکتر سید احمدیان، خانم مریم زاهدی، دکتر گتمیری و همچنین همکاری جامعه پزشکان و دندان‌پزشکان ایرانی مقیم آلمان به‌خصوص پروفسور رنجبر، هفتمین کنگره سالیانه آکادمی پروفسور استاد یلدا را با همکاری گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه و دبیری دکتر رسولی نژاد آغاز می‌کنیم.
وی افزود: اجماع گروه کثیری از برترین دانشمندان ایرانی مقیم خارج و بهترین پژوهشگران دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که به‌سختی دست‌چین شده‌اند کار آسانی نیست. البته این نکته را لازم به ذکر می‌دانم که اگر مساعدت و کمک‌های بی‌دریغ دکتر جعفریان رئیس دانشگاه و مشاور عالی ایشان دکتر امینی و اعضای هیئت‌رئیسه نبود، این کنگره با این وسعت عملی نمی‌شد.
رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه تأکید کرد: جمع‌آوری دانشمندانی که در نوع خود در علوم پزشکی سرآمد هستند و نیز چیدمان پنلها، به‌تناسب شرکت‌کنندگان وقت بسیاری از همکاران من در دفتر دانش‌آموختگان گرفته و نکته مهم اینکه، باوجود تنوع موضوعات، این دفتر توانسته برای هر یک از رشته‌های مطرح، امتیاز بازآموزی لحاظ کند.
دکتر بهادری بابیان اینکه، این کنگره هرسال با شکوه تر و ازنظر علمی پر بارتراز سال گذشته برگزار می‌شود تصریح کرد: این کنگره دو ویژگی دارد، نخست اینکه برخلاف سایر کنگره‌ها که اغلب معطوف به یک شاخه تخصصی پزشکی هستند حتی شاخه عظیم جراحی و داخلی، متضمن تمامی رشته‌های وابسته به MEDICAL SCIENCES AND TECHNOLOGY است که دربرگیرنده طیف وسیعی از دانش‌ها، فناوری‌ها و راهبردهای بالینی است.
وی ویژگی دوم این کنگره را نوآوری‌های جدید آن عنوان کرد و افزود: این ویژگی علاوه بر کاربردهای سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، استفاده از Technology Convergence که از نوظهورترین اقدامات در تلفیق فناوری‌ها در تمامی زمینه‌ها از صنعت، امنیت، دریاداری، بازرگانی، سیستم‌های دفاعی، صلح و ازنظر ما در پزشکی است.

خبر: مقدم
عکس: جمشید ربیعی

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 63346
فریبا  مقدم
تهیه کننده:

فریبا مقدم

تنظیمات قالب