مراسم نکوداشت استاد دکتر مسلم بهادری
دکتر لاریجانی تعهد الهی را از نکات آموزنده زندگی استاد بهادری خواند
معاون آموزشی وزیر بهداشت، احترام دکتر بهادری به اساتید خود و شاگردپروری و کمک به رفع مشکلات آنها را از خصوصیت بارز ایشان دانست.
گالری عکس سه
در مراسم نکوداشت استاد دکتر مسلم بهادری و رونمایی بنیاد علمی، فرهنگی ایشان که صبح روز سهشنبه 18 اسفند سال 94، همزمان با دهمین سالگرد تأسیس دفتر ارتباط با دانشآموختگان در سالن ابنسینای دانشکده پزشکی برگزار شد، دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزیر بهداشت، رییس پیشین دانشگاه علوم پزشکی تهران و رییس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران باید به خود ببالد که لنگرگاه علمی استاد بهادری در بیش از نیم قرن گذشته بوده است.
وی افزود: استاد بهادری از شخصیت های تاثیرگذاری است که دانشگاه در سه دهه اخیر توانسته در خود جای دهد و بسیاری از دانشجویان و اساتید کنونی دانشگاه در محضر ایشان تلمذ کرده اند. همچنین شاید نخستین محقق ایرانی که در ژورنال لنست مقاله به چاپ رسانده است، دکتر بهادری باشد. عضو هیات تحریریه بسیاری از ژورنال های بین المللی است. مجمع علمی جدی در کشور نبوده که ایشان را فرابخواند و ایشان حضور فعال در آن نداشته باشد.
معاون آموزشی وزیر بهداشت تعهد الهی را از نکات آموزنده زندگی استاد بهادری خواند و گفت: پیش از انقلاب، ایشان و مرحوم دکتر بازرگان از استادان نادری بودند که در مسجد حاضر می شدند و نماز می خواندند.
وی داشتن نگاهی ورای نگاه مادی را از دیگر ویژگی های استاد بهادری دانست و گفت: تعهد ایشان به کشور باعث شده تا در این سن و سال، در اینجا باقی بماند و خدمت رسانی به مردم و دانشجویان را به استراحت و زندگی آسوده ترجیح دهد. همچنین تعهد ایشان به دانشگاه، ویژگی مهمی است که باید در عرصه علم و کمک به مردم، این نگاه را ترویج کنیم.
دکتر لاریجانی در پایان گفت: حضور فعال و پویای دکتر بهادری باوجود 90 سالگی در حوزه علمی کشور که نگاه نفع رسانی به دیگران را دنبال میکند، آیه 17 سوره رعد را یادآوری میکند که میگوید "کسانی که به دیگران نفع میرسانند، خداوند آنها را بالنده نگاه میدارد."
خبرنگار: زهرا صادقی
عکاس: جمشید ربیعی
ارسال به دوستان