مصاحبه با دستیاران برتر بیمارستان شریعتی در آزمون بورد

دکتر محسن اعتباری دستیار تخصصی جراحی عمومی بیمارستان شریعتی کسب رتبه برتر را شروعی دوباره برای آینده‌ای بهتر دانست

دکتر محسن اعتباری دستیار تخصصی جراحی عمومی بیمارستان شریعتی رتبه ۱۰درصد برترآزمون بورد تخصصی سال ۱۴۰۰ را کسب کرد.

دکتر محسن اعتباری دستیار تخصصی جراحی عمومی بیمارستان شریعتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، دکتر محسن اعتباری دستیار تخصصی جراحی عمومی بیمارستان شریعتی که رتبه ده درصد برتر آزمون بورد تخصصی سال ۱۴۰۰ را کسب کرد در مصاحبه‌ای با روابط عمومی بیمارستان شریعتی از مسیر این موفقیت می‌گوید:

ضمن تبریک ، خودتان را معرفی بفرمایید؟
 محسن اعتباری هستم، اهل یزد، مجرد، فارغ التحصیل پزشک عمومی از دانشگاه تهران که موفق به کسب رتبه ده درصد بورد جراحی عمومی شدم.

کسب این رتبه آسان بود؟
مسلما کسب هیچ رتبه ای آسان نیست،و بخصوص رقابت در این سطح سخت تر هم خواهد بود.

آیا فکر می کردید رتبه ی برترآزمون بورد رو کسب کنید؟
 نه واقعیتش فکر نمی کردم بتونم رتبه کسب کنم ولی رویای آن را داشتم و دلیلی نمی دیدم که تلاش نکنم

به نظر شما چه عواملی می تونه یک دانشجوی دوره ی دستیاری را به موفقیت در آزمون بورد برسونه ؟
 فقط درس خوندن و توکل بخدا کردن

چه افرادی در موفقیت شما سهم داشتند؟
نمیخوام شعاری و کلیشه ای حرف بزنم ولی چون این رو به عینه تجربه کردم میگم، خدا اونجایی که هیچ آدمی باورت نداره و بهت امید ندارند و حتی برای قبول شدنت اما و اگر میارن، می تونه کاری کنه که از فرش به عرش برسی، توکل بخدا و دعای خیر پدر و مادر می تونه معجزه کنه. البته اینم را باید بگم که راهکارها و راهنمایی های دکتر لطیف از چیف رزیدنت  های سابق همین بیمارستان و رتبه بورد پارسال نیز بسیار کمک کننده بود وهمین جا از ایشون تشکر می کنم.

فکر می کنید یک پزشک متخصص چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟
تعهد اخلاقی،سواد علمی و عملی

شما بخش زیادی از دوران دستیاری تون رو در بحران های کرونا گذروندین، این بحران ها چه دستاوردها و چه سختی هایی برای شما داشت و چگونه فائق اومدین ؟
این بحران هیچ دستاوردی برای ما نداشت ، اتاق عمل های ما کنسل شد، طلایی ترین زمان ما برای آموزش عملی جراحی به ویزیت بیماران کرونایی گذشت و بعضا مریض های جراحی شده بدلیل کرونا فوت شدند، قبل شک به هرعارضه جراحی باید بفکر کرونا می بودیم و یک سردرگمی کامل را در این مدت تجربه کردیم.

در روند تحصیلی تون اگر یک چیز رو می تونستید بهترکنید چه کار می کردین ؟
امید به آینده،چیزی که الان بیشترین ضربه و آسیب به دوران تحصیل یک دستیار تخصصی میزنه، ناامیدی از آینده،مشکلات مالی و خستگی از کارهای بی مورد و بی فایده هست.

اگر 10 سال آینده شما رو ببینیم چه مسیری رو طی کرده اید؟
خیلی بستگی به شرایطی داره که قسمت اعظمش دست ما نیست ولی امیدوارم این رتبه نقطه شروعی دوباره برای امید به آینده و تلاش برای بهترین ها باشد.

از این که در مصاحبه شرکت کردین ممنونم. براتون آرزوی سلامت و موفقیت‌های بیشتر دارم.

فرانک  معصومی فرد

فرانک معصومی فرد