سومین برنامه از برنامه های کنگره هفته آموزش دانشگاه برگزار شد

مرکز مطالعات و توسعه آموزش سومین برنامه از برنامه های هفته آموزش را در سالن دارالفنون روز شنبه مورخ 31 اردیبهشت ماه سالجاری برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، سومین برنامه از برنامه های کنگره هفته آموزش دانشگاه با عنوان نشست بازاندیشی روند تدوین و بازنگری طرح دوره ها آنچه گذشت و آنچه پیش رو داریم در روز شنبه مورخ ۳۱ اردیهشت ماه سالجاری از ساعت ۱۳:۱۵ تا ۱۴:۴۵ به صورت هیبرید مجازی و حضوری (به صورت محدود) در سالن دارالفنون سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
این نشست با حضور دکتر مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دکتر ریاضی مدیر واحد برنامه ریزی آموزشی مرکز مطالعات، معاونین آموزشی، مدیران دفاتر توسعه آموزش، اعضای کمیته برنامه ریزی درسی دانشکده ها و بیمارستان ها،  برگزار شد.
در این نشست روند اجرایی شیوه نامه تدوین و بازنگری طرح دوره ها از زمان ابلاغ تاکنون بازاندیشی شد.
در ادامه در خصوص فعالیت های انجام شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت. سپس چالش های موجود و راهکارهای غلبه بر آنها به منظور تحقق انتظارات در آینده، مورد بررسی قرار گرفت.
لازم به توضیح است که برنامه های کنگره هفته آموزش در قالب برگزاری ۲۵ رویداد از ۳۱ اردیبهشت ماه الی ۴ خرداد ماه برگزار خواهد شد. برای دریافت برنامه کنگره هفته آموزش دانشگاه اینجا کلیک کنید.
فاطمه  قربی

فاطمه قربی