سومین تور از سری تورهای پژوهشی و بازدید از مراکز تحقیقات بیمارستان شریعتی، ویژه برنامه هفته پژوهش

مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، سومین تور ویژه هفته ی پژوهش را برای بازدید از پژوهشکده گوارش و کبد برای علاقمندان برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با همکاری معاونت پژوهشی بیمارستان شریعتی، سومین تور از سری تورهای پژوهشی و بازدید از مراکز تحقیقات بیمارستان شریعتی را با بازدید از پژوهشکده گوارش و کبد برگزار می کند.
این تور ویژه تمامی دانشجویان پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی، اپیدمیولوژی و تحصیلات تکمیلی در رشته‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت کاملا رایگاه و همراه با سرویس ایاب و ذهاب می باشد.

زمان : سه‌‌شنبه ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲
 ساعت : ۹ الی ۱۲