• تاریخ انتشار : 1398/08/09 - 15:42
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1385
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

سی و یکمین همایش بین المللی بیماری های کودکان؛ دکتر منصور بهرامی: قطب علمی طب کودکان کشور برازنده مرکز طبی کودکان است.

در مراسم افتتاحیه سی و یکمین همایش بین المللی بیماری های کودکان و هفدهمین همایش پرستاری کودکان، دکتر منصور بهرامی استاد پیشکسوت طب کودکان با موضوع 'رشد و توسعه بیمارستان مرکز طبی کودکان' سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز طبی کودکان، در مراسم افتتاحیه سی و یکمین همایش بین المللی بیماری های کودکان و هفدهمین همایش پرستاری کودکان که روز پنجشنبه، نهم آبان ماه 98 در تالار امام (ره) برگزار شد، دکتر منصور بهرامی استاد پیشکسوت طب کودکان با موضوع 'رشد و توسعه بیمارستان مرکز طبی کودکان' سخنرانی کرد.
دکتر بهرامی گفت: من به عنوان یکی از مسن ترین دانش آموختگان بیمارستان مرکز طبی کودکان، برخود واجب دانستم پس از نیم قرن خدمات مستمر این بیمارستان در زمینه های آموزش، پژوهش و درمان طب کودکان کشور، نسبت به کادر پزشکی، پرستاری، اداری و خدماتی مجموعه، از طرف همه دانش آموختگان ادای احترام کنم.
وی اظهار کرد: مسئولان، روسای بخش ها و اعضای هیئت علمی این بیمارستان، اکثرا دانش آموخته همین مرکز هستند و یا به عنوان عضو هیئت علمی در دیگر دانشگاه های سراسر کشور مشغول فعالیت می باشند. کارکنان نیز با تمام توان به کودکان بیمار کشور خدمت رسانی می کنند.
دکتر بهرامی ضمن اشاره به سیر تکامل مرکز طبی کودکان از رشد و ارتقا در شرایط سخت سخن گفت و افزود: این مجموعه بزرگ آنچنان هماهنگ، مستمر و با کیفیت رشد کرده است که عنوان قطب علمی طب کودکان کشور برازنده آن است.
در ادامه به بیان خاطراتی از آغاز فعالیت مرکز طبی کودکان، مرحوم دکتر حسن اهری و تاکید ایشان بر توجه به زمان در روند پیشرفت علمی پرداخت.
استاد پیشکسوت طب کودکان کشور با ذکر سخنی از شاعر ' در این خاک، در این مزرعه پاک، به جز عشق، به جز مهر ندیدم' سیر تکامل و توسعه مرکز طبی کودکان را بیان کرد.
وی تصریح کرد: ساخت بیمارستان مرکز طبی کودکان در سال 1337 توسط مرحوم دکتر حسن اهری، پس از بازگشت ایشان از سفر کانادا و بازدید از بیمارستان های کودکان آن کشور پیشنهاد شد که با پشتوانه مالی ایشان و همچنین پشتوانه علمی دکتر محمد قریب به سرانجام رسید.
در ادامه مرقومه دکتر حسن اهری که در حاشیه صفحه اول قرآن در روز افتتاح مرکز طبی کودکان نوشته شده را قرائت کرد: ' روز چهارشنبه دهم آبان ماه سال 1347شمسی (اول نوامبر 1967 میلادی) که مصادف با 27 رجب 1387 قمری و عید بزرگ مبعث بود این قرآن را به مرکز طبی کودکان آوردم و به فضل خدای متعال و همکاری کارکنان این مرکز موفق به تکمیل وسایل و تجهیز شدیم و روز چهارشنبه پانزدهم آبان ماه 1347 (6 نوامبر 1968 میلادی) که مصادف با شب میلاد حضرت قائم ( 14 شعبان 1388 قمری) بود، مرکز طبی را افتتاح و از این جهت مورد پسند و رضایت خداوند گردید.'
وی در ادامه حضور اساتیدی همچون دکتر رزی، دکتر ابریشمی، دکتر زنگنه و دکتر سعادت در انجمن دوستداران مرکز طبی کودکان و حضور دکتر خاتمی، دکتر بداغی، دکتر عقیقی، دکتر نیلفروشان، مرحوم دکتر سیادتی و دکتر فرهودی به عنوان ستون های بنیان گذار را از عوامل رشد مرکز طبی کودکان دانست.
دکتر بهرامی اضافه کرد: مرکز طبی کودکان با حضور اساتید فوق تخصص که همگی برای بهره گیری از حداکثر توان برای آموزش و درمان کودکان کشور مصمم بودند آغاز به کار کرد و تا به امروز، به عنوان بزرگترین مرکز آموزش، پژوهش و درمان کودکان با قدرتی بی نظیر فعال است.
وی پس از بیان روند فاز دوم و سوم توسعه و ساخت ساختمان های شماره 2 و3 بیمارستان به ریاست دکتر ربانی و ساخت ساختمان کلینیک ویژه و توسعه بخش اورژانس به ریاست دکتر بدو گفت: مرکز طبی کودکان با وجود 23 بخش فعال، 31 درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی و 6 بخش پاراکلینک، روزانه به بیش از 100 بیمار خدمت رسانی می کند
وجود آزمایشگاه فعال با بالاترین کیفیت، اورژانس با ظرفیت 40 تخت، هشت بخش مراقبت های ویژه شامل NICU, CICU, EICU, PICU, IICU با تجهیزات کامل، بخش سلول درمانی و پیوند بیمارستان و همچنین بزرگان طب اطفال کشور، این بیمارستان را از دیگر مراکز درمانی متمایز کرده است.
وی در پایان تصریح کرد: هر گوشه این مرکز صاحب قدرت و کیفیت می باشد و امید است سالهای متوالی همچنان با قدرت و کیفیت در راه خدمت رسانی به کودکان بیمار کشور قدم بردارد.
خبرنگار: لیلا یوسفی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 93908
لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی

تنظیمات قالب