ششمین اردوی جهادی کانون دانشجویی سپیدار برگزار شد

کانون دانشجویی مطالعات اجتماعی سپیدار دانشگاه علوم پزشکی تهران، اردوی جهادی بهداشتی-درمانی مناطق محروم جنوب تهران را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، ششمین اردوی جهادی کانون دانشجویی سپیدار در ادامه سلسله اردوهای جهادی بهداشتی-درمانی که در روزهای پایانی هر هفته برگزار می شود، پنجشنبه 27 آبان ماه 1400 در یکی از مناطق محروم جنوب تهران انجام شد.
در این اردو که به بررسی وضعیت سلامت، معیشت و محیط زندگی خانواده های کودکان کار اختصاص داشت، در مجموع تعداد 31 خانواده و 140 نفر مورد بررسی قرار گرفتند.
براساس معاینات به عمل آمده دراین اردو، تعداد 5 نفر به واحد درمانی منطقه ارجاع شدند.
همچنین، وضعیت گرمایشی منازل مورد بررسی قرار گرفت و از نظر موارد بهداشتی و خودمراقبتی و نیز آموزش های مصرف و طبخ صحیح مواد غذایی، کمبودهایی مشاهده شد که در اردوهای بعدی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
با کمک های خیّرین، تعدادی پتو، مایع ظرفشویی، پودر لباسشویی و شامپو بین خانواده ها توزیع شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان