ششمین کنگره تخصصی استانداردهای تجهیزات پزشکی و مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون، در تاریخ 7 تا 8 شهریورماه 95 برگزار خواهد شد.

ششمین کنگره تخصصی استانداردهای تجهیزات پزشکی و مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون با حمایت انجمن كنترل عفونت دانشگاه علوم پزشکی ایران و با همکاری سازمان غذا و دارو، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، دانشگاه علوم پزشکی تهران، سازمان تأمین اجتماعی و... در تاریخ 7 تا 8 شهریورماه 1395 به همراه جشنواره انتخاب آثار و تحقیقات برتر حوزه کنترل عفونت و کارگاه‌های تخصصی در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی برگزار می‌شود.
توضیح اینکه، این کنگره برای پزشکان عمومی و متخصصین مرتبط ازجمله متخصصین بیماری‌های عفونی، آزمایشگاه، دندانپزشکی، داروسازان، گروه‌های پرستاری و مامائی، کارشناسان و متخصصین مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، مهندسی پزشکی، مهندسی بیمارستان، بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای، کارشناسان بخشهای استریلیزاسیون و اتـاق عمل و اعضای کمیته‌های کنتـرل عفونت مراکز دارای امتیاز بازآموزی است.
آدرس سايت:
تلفن دبیرخانه: 77653705