فراخوان برگزاری تور یک روزه کوه گشت خانوادگی ویژه کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

مدیریت تربیت بدنی، در نظر دارد تور یک روزه کوه گشت خانوادگی ویژه کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری دانشگاه علوم پزشکی تهران به مقصد روستای شهرستانک را برگزار کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، تور یک روزه کوه گشت به مقصد روستای گردشگری شهرستانک ویژه کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و خانواده های آن ها در روز جمعه 14 مهرماه 1402 حرکت از ساعت 6 صبح مقابل ستاد شبکه بهداشت ری آغاز می شود.
توضیح اینکه، ثبت نام کنندگان می بایست کفش مناسب برای کوه پیمایی، کوله پشتی، بطری آب، صبحانه و ناهار، لباس گرم، عینک آفتابی، کرم ضدآفتاب و کلاه آفتابی به همراه داشته باشند.
رده سنی مناسب برای شرکت در تور کوه گشت از 10 تا 60 سال است.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند، تا تاریخ 10 مهر 1402 با شماره های 33602434 (حاجی رضایی)، 33602062 (رستمی) و یا 09127057502 تماس برقرار کنند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی