• تاریخ انتشار : 1397/08/23 - 12:23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

فراخوان مدیریت تربیت‌بدنی از دانشجویان دختر/ چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می شود

مديريت تربیت‌بدنی از دانشجویان ورزشکار و علاقه مند به منظور تكميل تیم‌های ورزشی و انتخاب ورزشكاران برتر دانشگاه برای حضور در چهاردهمین دوره المپياد ورزش های قهرمانی دانشجويان دختر دانشگاه های علوم پزشكی کشور دعوت به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومي معاونت دانشجویی فرهنگی، مديريت تربیت بدنی به منظور تكميل تیم های منتخب ورزشی دانشجويي و انتخاب ورزشكاران برتر دانشگاه از تمامی دانشجويان ورزشكار و علاقه‌مند برای حضور در تمرينات 10 رشته‌ ورزشی قهرمانی شامل: 'فوتسال، بدمينتون، واليبال، كاراته، بسكتبال، دو و میدانی، شنا، شطرنج، تيراندازی و تنيس روی ميز زير نظر مربيان مجرب دعوت کرده است.
تمرینات رشته‌های ورزشی مذکور به صورت مرتب در قالب برنامه هفتگی و تحت نظر اساتید و مربیان مجرب در فضاهای ورزشی دانشگاه برگزار می شود.
برای دریافت برنامه تمرینات تیم های ورزشی دختران به منظور شرکت در چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی ,مديريت تربيت بدني,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 81923