فراخوان کنگره پنجمین کنگره تخصصی استانداردهای تجهیزات پزشکی و مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون

تازه‌ترین دستاوردها در زمینه‌های تجهیزات پزشکی و مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون در کنگره پنجمین كنگره تخصصي استانداردهاي تجهیزات پزشكي و مواد حوزه كنترل عفونت و استریلیزاسیون، موردبحث و تحلیل صاحب‌نظران قرار خواهد گرفت.

پنجمین كنگره تخصصي استانداردهاي تجهیزات پزشكي و مواد حوزه كنترل عفونت و استریلیزاسیون آذر 94 برگزار می‌شود.
پنجمین كنگره تخصصي استانداردهاي تجهیزات پزشكي و مواد حوزه كنترل عفونت و استریلیزاسیون به همراه جشنواره انتخاب آثار و تحقیقات برتر حوزه کنترل عفونت 8 و 9 آذر 94 به همت انجمن كنترل عفونت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتي و درماني ایران در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی برگزار می‌شود.
این کنگره باهدف یکپارچه‌سازی و هماهنگی بین کلیه دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط و فعال در حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون به‌منظور ایجاد یک عزم ملی است. این كنگره با همکاری معاونت‌های بهداشت و درمان وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مركز تحقيقات بیماری‌های عفوني و گرمسيري، مركز مديريت بيمارستاني و تعالي خدمات باليني، مركز سلامت محيط و كار، مركز مديريت بیماری‌ها، مركز نظارت و اعتباربخشی امور درمان، دفتر ارزيابي فناوري تدوين استاندارد و تعرفه سلامت، دانشگاه علوم پزشکی تهران، اداره کل استاندارد استان تهران، سازمان تأمین اجتماعي، سازمان حفاظت محیط‌زیست، شهرداري تهران، پژوهشگاه استاندارد، سازمان جهانی استریل، سازمان پژوهش‌های علمي و صنعتي ايران و آزمايشگاه مرجـع سلامت، همراه با اعطای امتیاز باز‎آموزی برای پزشکان عمومی و متخصصین مرتبط ازجمله متخصصین بیماری‌های عفونی، آزمایشگاه، دندانپزشکی، داروسازان، گروه‌های پرستاری و مامائی، کارشناسان و متخصصین مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، مهندسی پزشکی، مهندسی بیمارستان، بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای، کارشناسان بخش‌های استریلیزاسیون و اتـاق عمل و اعضای کمیته‌های کنتـرل عفونت مراکز برگزارمی شود.
توضیح اینکه، مهلت ارسال مقالات 20 آبان 94 است.
علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس، خیابان شریعتی، بالاتر از طالقانی پلاک 186 واحد 9 کانون خورشید هشت یا وب‌سایت، www.sterileonline.ir مراجعه یا با تلفن، 77653705 و فکس 77653700 تماس حاصل کنند.
فریبا  مقدم

فریبا مقدم