• تاریخ انتشار : 1401/09/30 - 09:53
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 263
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مدیر امور دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران: کیفیت، پخت و توزیع مناسب غذا از اولویت های این مدیریت است

مهندس میرزایی، مدیر امور دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از آشپزخانه کوی علوم پزشکی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی دانشگاه 28 آذرماه 1401 از ساعت 9 تا 11 با همراهی میثم حبیبی مسئول حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی از آشپزخانه مرکزی کوی علوم پزشکی تهران بازدید کردند.
مهندس میرزایی در این بازدید گفت: تهیه غذای سالم و مفید برای دانشجویان یکی از اصول بسیار مهم و مورد تاکید این مدیریت است.
وی اظهار کرد، با وجود همه فشارهای مالی و افزایش قیمت ها، در تهیه غذای دانشجویی علاوه بر کیفیت غذا، نیازها و رعایت اصول تغذیه ای دانشجویان، پخت و توزیع مناسب غذا از اولویت های این مدیریت است.
توضیح اینکه، مدیر امور دانشجویی در جمع کارکنان آشپزخانه مرکزی کوی دانشگاه حضور یافت و با آن ها به گفتگو پرداخت.

  • گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
  • کد خبر : 223656
کامران محمدیان
تهیه کننده:

کامران محمدیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب