معرفی اساتید برگزیده آموزشی دانشکده ها در سطح دانشگاه سال ۱۴۰۱؛ دکتر فرهاد نجم الدین استاد برگزیده آموزشی دانشکده ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، به مناسبت هفته آموزش دانشگاه، اساتید برگزیده آموزشی دانشکده ها انتخاب و از ایشان تقدیر به عمل آمد. در قالب گفتگویی صمیمانه، به بررسی نظرات و دیدگاه های اساتید برگزیده در زمینه معلمی پرداخته شد.
در همین رابطه دکتر فرهاد نجم الدین، استادیار داروسازی بالینی، متخصص داروسازی بالینی و فلوشیپ فارموکوتراپی در مراقبت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن معرفی خود زمینه مورد علاقه خود را موسیقی و ورزش شنا در مورد کتاب، از کتاب های غیر تخصصی کتاب های پائولوکوئیلو را برشمرد.
وی شعار زندگی خود را صداقت و پشتکار بیان کرد.
دکتر نجم الدین در مورد ویژگی یک استاد برتر افزود: از نظر من یک استاد برتر باید به روز باشد که از نظر علمی دانشجو بتواند به آن اعتماد کند و در حوزه بالینی اخلاق حرفه ای را رعایت کند و نحوه برخورد با بیمار خیلی اهمیت دارد.
فاطمه  قربی

فاطمه قربی